Unike hyttetomter på Savalen, gangavstand til hotellet.

Savalbete Hyttefelt, 2500 TYNSET

Pris

kr 350 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 350 000,-
  • Boligtype Fritidstomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Last ned

R31B Bestemmelser

Eksterne lenker

Ny tittel

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem

Beliggenhet

Velkommen til Tynset kommune og Savalbete hyttegrend.

Savalen er beliggende i Hedmark fylke og er et av distriktets største rekreasjonsområder. Vi har nå gleden av å presentere flere flotte hyttetomter i en størrelse på ca. 1,2 - 1,5 dekar beliggende på et høydedrag i Savalbete hyttegrend med nydelig utsikt, fantastiske solforhold og en idyllisk natur så langt øyet kan se. Tomtene ligger i nordenden av Savalsjøen i en høyde på ca. 750-850 meter over havet i uberørt natur og gammelt kulturlandskap. Landskapet kan ellers by på en krystallklar luft med skog og fjell i et fantastisk fargespill. Klimaet er stabilt med mye snø om vinteren, god varme på sommerstid og lite nedbør. Klimaet kan med andre ord sies å ha typisk innlandspreg.

For mange er nok Savalen kjent for sin nå nedlagte og raske skøyteis, som huset både verdensrekorder og flere norgesrekorder i sin tid. Her kan vi nevne rekorder av blant annet Frode Rønning, Jan Egil Storholt, Rolf Falk-Larssen og Johann Olav Koss. Savalen beskrives best som en gjemt perle som absolutt bør oppleves for de som er på utkikk etter en helårs hyttedestinasjon, sommer som vinter.

På Savalen finnes aktiviteter for alle og enhver, i alle aldre. Her kan vi blant annet nevne fotturer, sykkelturer, hesteopplevelser (herunder både ridning og kanefart), fjellcruise med Saval1, båt, kano, kajakk, badestrand, Julenissens hus, motocross (ATV og snøscooter), jakt, fiske, alpint, preparerte skiløyper, fotballbane, skistadion, skøyter, hundekjøring, spa, dans og pianobar. Med andre ord er Savalen en av Midt-Norges beste helårsdestinasjoner med stabilt og godt klima og mange spennende aktiviteter og opplevelser. Savalen ligger sentralt plassert og er godt tilgjengelig fra både nord, sør, øst og vest.

Tynset sentrum når man på ca. 20 minutter i bil. Tynset kan by på en rekke fasiliteter, herunder blant annet Domus kjøpesenter med et utvalg av shoppingmuligheter og dagligvarebutikk, bensinstasjoner, byggevarehandel, restauranter, samt Tynset sykehus som er kåret til topp tre i landet på pasientundersøkelser. I tillegg finner man her Tynset stasjon som er tilknyttet Rørosbanen. Rørosbanen kjører mellom Hamar og Trondheim gjennom vakker villmark i Østerdalen og over Røros til Støren. Banen har forbindelser med Dovrebanen på Hamar og Støren, og Solørbanen på Elverum. Hele strekningen mellom Hamar og Trondheim tar 5 timer.

Om man ønsker utfarter så er det kort vei inn til Røros sentrum (ca. 1 time), hvor man kan oppleve bergstadens historie med gruvedrift, Rørosmartnan og ulike arrangementer ("Elden" og Femundløpet). Bergstaden er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv (List of World Heritage). I tillegg er det også kort vei til både Dovrefjell og Rondane.

Adkomst

Fra Trondheim når man Savalen på ca. 2 timer og 30 minutter med bil, og tilbakelegger ca. 185 kilometer på turen. Kommer du fra Oslo tar turen ca. 4 timer og 30 minutter. Man kan også nå Savalen med buss, tog og fly.

Fasiliteter

Fiskemulighet, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Bredbåndstilknyttning

Savalbete Hyttefelt, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal