Praktisk hytte med 3 soverom, stor stue/kjøkkenløsning og fin hems for barna.

Savalen, tomt 24, 2500 TYNSET

Pris

kr 2 900 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 900 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 85 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Eksterne lenker

Ny tittel Ny tittel

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Ferdigstillelse

Avtales med kjøper.

Fremdrift

Igangsetting ved salg og godkjent byggesøknad.

Beliggenhet

Velkommen til Tynset kommune og Savalen hyttegrend.

Savalen er beliggende i Hedmark fylke og er et av distriktets største rekreasjonsområder. Vi har nå gleden av å presentere 17 flotte hyttetomter i en størrelse på ca. 1,2 dekar beliggende på et høydedrag i Savalbete hyttegrend med nydelig utsikt, fantastiske solforhold og en idyllisk natur så langt øyet kan se. Tomtene ligger i nordenden av Savalsjøen i en høyde på ca. 750-850 meter over havet i uberørt natur og gammelt kulturlandskap. Landskapet kan ellers by på en krystallklar luft med skog og fjell i et fantastisk fargespill. Klimaet er stabilt med mye snø om vinteren, god varme på sommerstid og lite nedbør. Klimaet kan med andre ord sies å ha typisk innlandspreg.

For mange er nok Savalen kjent for sin nå nedlagte og raske skøyteis, som huset både verdensrekorder og flere norgesrekorder i sin tid. Her kan vi nevne rekorder av blant annet Frode Rønning, Jan Egil Storholt, Rolf Falk-Larssen og Johann Olav Koss. Savalen beskrives best som en gjemt perle som absolutt bør oppleves for de som er på utkikk etter en helårs hyttedestinasjon, sommer som vinter.

På Savalen finnes aktiviteter for alle og enhver, i alle aldre. Her kan vi blant annet nevne turvandring, sykkelturer, hesteopplevelser (herunder både ridning og kanefart), fjellcruise med Saval1, båt, kano, kajakk, badestrand, Julenissens hus, motocross (ATV og snøscooter), jakt, fiske, alpint, preparerte skiløyper, fotballbane, skistadion, skøyter, hundekjøring, spa, dans og pianobar. Med andre ord er Savalen en av Midt-Norges beste helårsdestinasjoner med stabilt og godt klima og mange spennende aktiviteter og opplevelser. Savalen ligger sentralt plassert og er godt tilgjengelig fra både nord, sør, øst og vest.

Tynset sentrum når man på ca. 20 minutter i bil. Tynset kan by på en rekke fasiliteter, herunder blant annet Domus kjøpesenter med et utvalg av shoppingmuligheter og dagligvarebutikk, bensinstasjoner, byggevarehandel, restauranter, samt Tynset sykehus som er kåret til topp tre i landet på pasientundersøkelser. I tillegg finner man her Tynset stasjon som er tilknyttet Rørosbanen. Rørosbanen kjører mellom Hamar og Trondheim gjennom vakker villmark i Østerdalen og over Røros til Støren. Banen har forbindelser med Dovrebanen på Hamar og Støren, og Solørbanen på Elverum. Hele strekningen mellom Hamar og Trondheim tar 5 timer.

Om man ønsker utfarter så er det kort vei inn til Røros sentrum (ca. 1 time), hvor man kan oppleve bergstadens historie med gruvedrift, Rørosmartnan og ulike arrangementer ("Elden" og Femundløpet). Bergstaden er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv (List of World Heritage). I tillegg er det også kort vei til både Dovrefjell og Rondane.

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene.
Den overbygde terrassen forlenger sommerkveldene og med direkte utgang fra stue og kjøkken så gjør denne det lille ekstra på hytta.

Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for stort innrykk av store og små.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust
Gulvfliser, Zeus Grafito 30 x 60 i entre.
Baderomsgulv, Kinetic grey flis, 20 x 20 på bad.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredingspakke på 60 000,- er inkludert i leveransen (fra våre standardleverandører), dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema og Sigdal er våre standardleverandører av kjøkkeninnredning, men du står fritt til å velge kjøkkenleverandør. Montering kommer i tillegg.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Dovre Sonata glassplate og svartlakkert stålpipe. Standard med panelovner, kan oppgraders til varmekabler i gulv.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket tekkes med tre i malmfuru fra Alvdal skurlag.
Bukkespranget leveres med 6 kvm platting, av impregnert materialer.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt 24 i Savalbete hyttegrend. Tomten er på over 1200 kvm og ligger på 765 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom advokat.
Tomtepris, opparbeidelse av tomt og grunnmur er medregnet i oppgitt salgspris.
Det tas forbehold om tillegg for sprenging.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BF-Bygg Alvdal/BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Adkomst

Fra Trondheim når man Savalen på ca. 2 timer og 30 minutter med bil, og tilbakelegger ca. 185 kilometer på turen. Kommer du fra Oslo tar turen ca. 4 timer og 30 minutter. Man kan også nå Savalen med buss, tog og fly.

Beskrivelse av tomtene i Savalen Hyttegrend

Vi tilbyr nå byggeklare tomter i en størrelsesorden på ca. 1,2 mål, med et svært romslig friareal som omkranser hver enkelt tomt. Friarealet rundt gjør disse tomtene helt unike, og er en viktig bidragsyter til at familier velger nettopp dette hyttefeltet. Her er det alle tiders muligheter til å koble av med familie og venner uten sjenerende innsyn fra øvrige hytteeiere. I Savalbete hyttegrend bor man sentralt, men likevel i stor grad usjenert som gir en opplevelse av å ikke bo i et boligfelt. Terrenget og vegetasjonen i tomteområdet er preget av eldre furuskog, fjellhyller og avsatser. Her spiller orrfuglen om våren og rypa kan man høre kaklende i fjellheimen. Her bor man med kort vei til alt av Savalens fasiliteter, og det tar bare noen få minutter fra stranda og gjennom skogen, så er du på høyfjellet!

For mange er hensikten med å realisere hyttedrømmen muligheten til å koble av i hyggelige omgivelser. På Savalen opplever man en ro utenom det vanlige, samtidig som man har utallige muligheter for opplevelser og aktiviteter. På Savalen kan man gjøre en investering for hele familien, uten at man behøver å støte på "halve" byen når man ferdes til fots eller spenner på seg langrennsskiene i milevis med preparerte skiløyper. Her er det absolutt muligheter for å legge til rette for kvalitetstid med venner og familie.

Tomtene er nummererte, og de 17 som nå skal selges går under følgende nummer: 15, 24, S2, S3, S4, S5, S8, S10, S11, S12, S14, S21, S22, S23, S24, S25, S26 (byggetrinn 1 som vist på vedlagt bilde). Tomtene har en pris fra 400.000,- opp til 650.000,-.

Her er det infrastruktur tett ved, herunder vei, vann, kloakk og internett/bredbånd.

Når det gjelder hyttenes bebyggelse og utforming, så står man relativt fritt under de bestemmelser som er nedfelt i reguleringsplanen for Savalbete hyttegrend. Reguleringsplan R31b ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er verdt å nevne at grunneier er usedvanlig fleksibel i forhold til friheten hver enkelt hytteeier har på sin tomt, og grunneier gjør det som skal til for at alle skal trives til enhver tid. Tomtene er relativt flate og noe skrånede, som bidrar til en ryddig, effektiv og trygg prosess ved graving, planering, tilkobling og oppsett av fritidseiendom.

Under byggeperioden tas det hensyn til naturen, hvor inngrepene blir gjort så minimale som mulig.

Savalen, tomt 24, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal