Prosjektert enebolig med 3 soverom, praktiske løsninger, solrikt og barnevennlig.

Kvennstøa 6, 2500 TYNSET

Pris

kr 3 340 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 340 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 149 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Kvennstøa Boliggrend ligger ca. 1,5km vest for Tynset sentrum. Området har på få år blitt et populært boområde med mange nye boliger og et godt bomiljø. Den opparbeidede lekeplassen blir et naturlig samlingspunkt med blant annet gapahuk og fotballbane. Turmulighetene er mange både sommer og vinter, og det er gang- og sykkelvei til skoler, barnehager, butikker og offentlige tjenester.

Tomten ligger på samme nivå som lekeplassen, litt i ytterkant av feltet, og har derfor en noe skjermet beliggenhet. Det er svært gode solforhold. Vegetasjonen består av lyng og furutrær og har god byggegrunn. Tomten planeres med stedlge masser og innkjøring og pakering gruses.

Beskrivelse av boligen

Boligen er planlagt bygget i Kvennstøa på tomt 6.

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom.

Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.
Det overbyggede inngangspartiet tar deg inn i vindfanget på hovedplanet, der det er rikelig med garderobeplass. Vindfanget leder til henholdsvis bad og soverom på høyre og venstre side – og rett videre inn i den sosiale sonen av boligen. Stue- og kjøkkenløsningen er åpen, men likevel så definerte at rommene beholder sin egenart. Kjøkkenet har plass til spisestue og stuen har peisovn og utgang til en lun uteplass.

Loftsplanet rommer to soverom og en stue, som enkelt kan gjøres om til et tredje soverom ved behov. I tillegg rommer loftet gang, innvendig bod og bad/vaskerom.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra ”Ola 4”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5- bords kostemalte plater på veggene i alle tørre rom. Fargevalg på veggplater er hvit, frost og cafe lattè.

Gulv:
3 stavs eikeparkett i tørre rom, fliser på bad, våtromsbelegg i bod 1. etg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Norema innredning i hvit glatt utførelse, laminert benkeplate.

Bad:
På bad leveres fliser på vegger og gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel 120cm ida skuffeinnredning med speil, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for TV og fibertilknytning. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Vannbåren varme med EL kassett i 1. etg. og på bad i 2. etg. Peisovn fra Dovre med stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Det legges tilrette for parkering på egen tomt, adkomst og parkering gruses.

Kvennstøa 6, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal