Prosjektert enebolig med 3 soverom, praktiske løsninger, solrikt og barnevennlig.

Kvennstøa 6, 2500 TYNSET

Pris

kr 3 340 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 340 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 149 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Kvennstøa Boliggrend ligger ca. 1,5km vest for Tynset sentrum. Området har på få år blitt et populært boområde med mange nye boliger og et godt bomiljø. Den opparbeidede lekeplassen blir et naturlig samlingspunkt med blant annet gapahuk og fotballbane. Turmulighetene er mange både sommer og vinter, og det er gang- og sykkelvei til skoler, barnehager, butikker og offentlige tjenester.

Tomten ligger på samme nivå som lekeplassen, litt i ytterkant av feltet, og har derfor en noe skjermet beliggenhet. Det er svært gode solforhold. Vegetasjonen består av lyng og furutrær og har god byggegrunn. Tomten planeres med stedlge masser og innkjøring og pakering gruses.

Beskrivelse av boligen

Boligen er planlagt bygget i Kvennstøa på tomt 6.

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom.

Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.
Det overbyggede inngangspartiet tar deg inn i vindfanget på hovedplanet, der det er rikelig med garderobeplass. Vindfanget leder til henholdsvis bad og soverom på høyre og venstre side – og rett videre inn i den sosiale sonen av boligen. Stue- og kjøkkenløsningen er åpen, men likevel så definerte at rommene beholder sin egenart. Kjøkkenet har plass til spisestue og stuen har peisovn og utgang til en lun uteplass.

Loftsplanet rommer to soverom og en stue, som enkelt kan gjøres om til et tredje soverom ved behov. I tillegg rommer loftet gang, innvendig bod og bad/vaskerom.

Adkomst

Det legges tilrette for parkering på egen tomt, adkomst og parkering gruses.

Kvennstøa 6, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal