Moderne familiebolig, 4 soverom, 2 stuer, solrikt!

Kvennstøaboliggrend 37, 2500 TYNSET

Pris

kr 3 740 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 740 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 179 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Kvennstøa Boliggrend ligger ca. 1,5km vest for Tynset sentrum. Området har på få år blitt et populært boområde med mange nye boliger og et godt bomiljø. Den opparbeidede lekeplassen blir et naturlig samlingspunkt med blant annet gapahuk og fotballbane. Turmulighetene er mange både sommer og vinter og det er gang- og sykkelvei til skole, barnehage, butikker og offentlige tjenester.

Tomten ligger på det øvre platået i Kvennstøa og har flotte solforhold og utsikt mot bygda. Vegetasjonen består av lyng og furuskog, og det er gode grunnforhold for husbygging.

Beskrivelse av boligen

Boligen er planlagt bygget i Kvennstøa på tomt 37.

Prato er en komplett familiebolig. Huset er moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset har fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass. Prato er for mange selve drømmehuset!

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre.Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv:
3 stavs eikeparkett i tørre rom, fliser på bad og i entre, belegg på vaskerom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Norema i glatt hvit utførelse med laminert benkeplate.

Bad:
På bad leveres fliser på vegger og gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger som for eksempel 120cm Ida baderomsinnredning med servant, speil med lys, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Bod / vaskerom:
Legato våtromsplater og belegg på gulv. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Vannbåren varme i alle rom på hovedplan og på bad i 2. etg. Ovn Dovre Sense 100 med ventilert stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Det legges tilrette for parkering på egen tomt. Adkomsten vil bli gruset. Tomt planeres med stedlige masser.

Kvennstøaboliggrend 37, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal