GRÅHØ MED ROMSLIG HEMS I FJELLMORA HYTTEOMRÅDE/TRYSILKNUTSFJELLVERDEN ØST-INKL KR 200 000,- I RABATT

Fjell-Mora hytteområde - Trysilknuts fjellverden øst - Tomt 6, 2420 TRYSIL

Pris

kr 2 886 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 886 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 72 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Fjell-Mora Hytteområde ligger ca. 30 minutter fra Trysilfjellet alpinanlegg og Trysil sentrum. Nærmeste tettsted med butikker og bensinstasjon ligger i Jordet ca. 15 minutter fra hytteområdet.
For å komme til Fjell-Mora Hytteområde, følger du skilting til Trysil. Når du kommer til Jordet som ligger ca. 15.km nord for Trysil etter riksveg 26, tar du av mot Rena/Slettås etter riksveg 215. Etter ca. 500.m tar du av mot Eltdalen etter fylkesveg 577.Følg veien i 13.km og ta av mot høyre oppover privat veg - Morveien. På høyre side etter ca. 700 meter ligger hytteområdet.
Hyttefeltet ligger i et av de flotteste tur terrengene Trysil har å by på, både sommer og vinter. Langs hyttefeltet går det oppkjørte langrennsløyper som er tilknyttet 160 km turløyper i variert terreng. Du kan velge om du vil gå runder på bare noen få kilometer eller om du vil gå flere mil. Sommeren byr på mange flotte turstier gjennom skog og fjell, kanskje du til og med treffer på villrein. Populære turmål er bla. Eltdalsskaret, 1109/1148 m.o.h. og Kampflåhøgda (1208 m.o.h.) hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over Trysilfjellet, Sølen og Rondane. Eltsjøen ligger rett nedfor hyttefeltet.


I nærområdet er det flotte forhold for småviltjakt. Området har en av de bedre bestander av rype og skogsfugl i Trysil.
I umiddelbar nærhet ligger Eltsjøen og Røsjøen. I Eltsjøen kan du fiske ørret, harr, abbor og lake. I Røsjøen er det kun røye. Av elver og åer er det Eltåa og Trysilelva som ligger nærmest. Liker du å kombinere turer i skog og fjell med fiske, er det flere bra fiskevann i passelig turavstand fra hytteområdet og veier.
Når sensommeren og høsten kommer er det multe, blåbær og tyttebær i overflod både i skog og fjell. Du kan gå rett ut av hytta og plukke alle sorter. Vel bekomme!

Det er 14 km til tettstedet Jordet hvor du finner nærbutikk

Trysilfjellet med et av norges største alpinanlegg, tidlig snø anlegg for langrenn, golfbane, klatrepark og mengder av sykkelstier ligger bare 30 minutters biltur i fra hyttetomten.

Tomtene er sydvendte, med flott solgang og utsikt. Tomtene er selveietomter mellom 1300-1500 m2, og ligger ca 700 moh, med vei, strøm og vann. Antatt kostnad for avløpsanlegg er også tatt med i totalprisen.

Beskrivelse av boligen

Nytt hyttefelt, med flotte utsiktstomter, som ligger ovenfor eksisterende hyttefelt i Trysilknuts fjellverden øst i Eltdalen. Unik mulighet til å velge tomt først og få kr 200 000,- i rabatt på tomtekjøpet (rabatten er trukket i fra i totalprisen). De 5 første som skriver tomtekontrakt, får rabatten. Du velger fritt blant våre 16 tomter på området.

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Gråhø med hems) inkl selveietomt nr 6 (kr 410 000,- - kr 200 000,- i rabatt = kr 210 000,-). Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon. Antatt kostnad for komplett avløpsanlegg på kr 170 000,- er tatt med i total prisen.

Priseksempler på andre tomter:

Gråhø komplett på tomt 8 - kr 2 998 000,-
Gråhø komplett på tomt 24 - kr 3 088 000,-
Gråhø komplett på tomt 30 - kr 2 998 000,-

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.
Gråhø er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytta har et totalt gulvareal på hele 95 m2.

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Regulering

Reguleringsplan for Fjell-mora hytteområde HB 8517, Eltdalen

Parkeringsforhold

Minimum 2 parkeringsplasser pr tomt

Fjell-Mora hytteområde - Trysilknuts fjellverden øst - Tomt 6, 2420 TRYSIL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar