Utsiktstomt sentralt i Trysilfjellet sør - Mosetra 2. Nær alpinbakken og langrennsløypene

Utsiktstomt sentralt i Trysilfjellet sør - Mosetra 2. Nær alpinbakken og langrennsløypene

Mosetra 2 Hyttegrend - tomt 2024, 2420 TRYSIL

Pris

kr 1 300 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 300 000,-
  • Boligtype RecreationalPlot
  • Eierform Selveier
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Tomtekart Mosetra 2

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Turterreng, Utsikt, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Fiskemulighet

Beliggenhet

Mosetra 2 hyttegrend ligger på sørsiden av Vestbyvegen rett nedenfor eksisterende Mosetra hyttegrend. Området er solrikt og tomt 2024 har flott utsikt. Mosetra er et lunt og trivelig hytteområde med umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter.
Ski-inn/ski-ut - Mosetra har perfekte forhold for langrenn. Området tilknyttes løypene ved Trysil Knut Arena og Sørrunden og derved alle langrennsløypene rundt Trysilfjellet. Fra alpinanlegget kan en komme til innkjøringen for områtdet med eksisterende skliløyper. Til alpinbakkene kan skliløypa på nordsiden av Vestbyvegen ned til Trysil Turistsenter benyttes. Det kommer også en gangveg ned til Bakkebygrenda og planfri kryssing av Vestbyvegen.
Det er kort veg til Trysilfjellet Golfbane med 18 hull, og Trysil Bike Arena
Mosetra er et perfekt utgangspunkt for de mange aktivitetene Trysil området har og by på. For de som vil slappe av og lade batteriene er også Mosetra et flott rekreasjonssted. Her kan du bare slappe av og nyte dagene i rolige omgivelser.

Adkomst

Fra Elverum: Ta av fra rv 26 - Trysilvegen, til venstre mot Trysilfjellet sør. Følg Vestbyveien. Fra rundkjøringen ved Radison Blu og Turistsenteret, kjører du rett frem på Vestbyveien ca 2 km. Innkjøringen til tomteområdet kommer da på venstre hånd. Følg hoveveien noen hundre meter inn på tomteområdet til veien går ned til venstre. Følg svingen rundt, tomten ligger da på høyre hånd. Se også vedlagte kart over Mosetra 2.

Mosetra 2 Hyttegrend - tomt 2024, 2420 TRYSIL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar