Romslig hytte, levert innflytningsklar på Trysilsetra

Trysilsetra , 2420 TRYSIL

Pris

kr 3 349 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 349 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 69 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Midtfjellet Trysil Setra Ft 3 4

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Golfbane, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Kjør opp forbi Turistsenteret/alpinanlegget i Trysil. Følg hovedveien opp igjennom hytteområdene ca 10 km i retning Vestby.

Hyttefeltet ligger på venstre side av veien.

Trysilsetra er et nytt og unikt hytteprosjekt i Trysil. Trysilsetra ligger 6 km fra Trysilfjellet og det går skiløyper ved hytteveggen tilknyttet ca 100km med løypenett. Her er det flotte turmuligheter sommer og vinter, bær og sopp, jakt og fiske. Trysil har en rekke aktiviteter å by på hele året: sykkelstier, turmuligheter, rafting, golf, fiske mm. Trysilsetra passer for deg som ønsker et rolig miljø, med kort vei til Trysilfjellet og alle andre tilbud Trysil har å by på.

Avstander til Trysilsetra:

Innbygda, 13 km
Trysil Turistsenter, 10 km
Skiheis i Trysilfjellet, 6,7 km
Trysilstallen ridesenter, 6,3 km
Hundesledesenter, 5,4 km
Vestby, 4,8 km
Badestrand i Ulvsjøen, 5,8 km
Osensjøen med kanskje Norges fineste innenlands badestrand ca 30 minutter.

For mer informasjon se www.trysilsetra.no

BoligPartner har tilgang på flere tomter på området, og i andre områder. Ta kontakt for mer informasjon.

Beskrivelse av boligen

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Midtfjellet) inkl tomt (kr 900 000,-). Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon, samt alle antatte byggekostnader.

Vi har tilgang på flere tomter på Trysilsetra, så det er mulig å velge en annen tomt eller en annen hyttemodell.

Hytta leveres i standard utførelse. Endringer og tilvalg etter eget ønske er mulig. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendige eller innvendige endringer tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker.
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Midtfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med et totalt bruksareal på 67 kvadratmeter. Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor.
Midtfjellet har smarte løsninger, med den store hemsen som en ekstra bonus, med hele 40 kvadratmeter golvflate, noe som gir en total golvflate på 107 kvadratmeter. I hytta finner du et romslig soverom, et nydelig kjøkken- og stueområde, praktisk bodplass, et moderne bad samt et ekstra rom du kan velge bruke til tørkerom eller kanskje en badstue.
Den koselige hemsen har en takhøyde på hele 1,89 meter. Her oppe har du ekstra sengeplasser, noe som gjør det enkelt å invitere gjester på hyttebesøk.

Trysilsetra , 2420 TRYSIL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar