Denne hyttedrømmen med 3 soverom+hems kan leveres innflytningsklar på koselige Trysilsetra.

Trysilsetra, 2420 TRYSIL

Pris

kr 3 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 790 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Midtho Trysil Setra Ft 6 7

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Golfbane, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Kjør opp forbi Turistsenteret/alpinanlegget i Trysil. Følg hovedveien opp igjennom hytteområdene ca 10 km i retning Vestby.

Hyttefeltet ligger på venstre side av veien.

Trysilsetra er et nytt og unikt hytteprosjekt i Trysil. Trysilsetra ligger 6 km fra Trysilfjellet og det går skiløyper ved hytteveggen tilknyttet ca 100km med løypenett. Her er det flotte turmuligheter sommer og vinter, bær og sopp, jakt og fiske. Trysil har en rekke aktiviteter å by på hele året: sykkelstier, turmuligheter, rafting, golf, fiske mm. Trysilsetra passer for deg som ønsker et rolig miljø, med kort vei til Trysilfjellet og alle andre tilbud Trysil har å by på.

Avstander til Trysilsetra:

Innbygda, 13 km
Trysil Turistsenter, 10 km
Skiheis i Trysilfjellet, 6,7 km
Trysilstallen ridesenter, 6,3 km
Hundesledesenter, 5,4 km
Vestby, 4,8 km
Badestrand i Ulvsjøen, 5,8 km
Osensjøen med kanskje Norges fineste innenlands badestrand ca 30 minutter.

For mer informasjon se www.trysilsetra.no

BoligPartner har tilgang på flere tomter på området, og i andre områder. Ta kontakt for mer informasjon.

Beskrivelse av boligen

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Midthø) inkl tomt kr 900 000,-. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon, samt alle antatte byggekostnader.

Vi har tilgang på flere tomter på Trysilsetra, så det er mulig å velge en annen tomt eller en annen hyttemodell.

Hytta leveres i standard utførelse. Endringer og tilvalg etter eget ønske er mulig. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendige eller innvendige endringer tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker.
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Økonomisk plan

Denne planen gir deg et bilde av alle kostnadene ift oppføringen av hytta.

Økonomisk plan

Denne planen gir deg et bilde av alle kostnadene ift oppføringen av hytta.

Trysilsetra, 2420 TRYSIL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar