Det familien ønsker seg. Moderne bolig med fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning og tv-stue.

Thomasrønningen, 2540 TOLGA

Pris

kr 3 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 995 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 160 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt

Beliggenhet

Tomten ligger i et kommunalt boligfelt, Tolgensli, som er delvis bebygd. Det er en svært romslig tomt og byggegrunnen består for det meste av stein og grus. Området har en flott beliggenhet med fantastisk utsikt utover Tolga. Her ser du både Hamran hoppanlegg og kirka. I tillegg til å ha en solrik beliggenhet vil de som bosetter seg her få kort avstand til butikk, kafe, skoler, barnehager og andre offentlige tjenester. Tolga kommune har god barnehagedekning.

Fra Tolga er det ca. 18 min. med bil til Tynset sentrum og 33 minutter til Røros hvor det blant annet er flyplass med daglige avganger. Fra Tolga er det gode buss- og tog forbindelser til både Røros og Tynset.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små i Tolga. Det er idrettslag som kan tilbyr blant annet fotball, en meget aktiv skigruppe, jeger- og fiskeforening og skytterlag. Det er også et treningssenter - Mjølkesyra. På Tolga er det flott turterreng rett utenfor stuedøra sommer som vinter.

Beskrivelse av boligen

Hils på Marsala – et fleksibelt og moderne hus med alt hva en familie ønsker seg. Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbyggde uteplasser. Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her kan du selv velge hovedatkomst til huset – enten fra underetasjen eller 1. etasje.

Innhold

Standard
Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med 5 bords kostmalte panelplater.

Gulv:
Boligen leveres med Laminatgulv av Berry Alloc Original i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Du står fritt til å velge Norema eller Sigdal. Det er verdikort på kjøkken av verdi 120 000,- inkludert i leveransen.

Bad:
På bad leveres badersomsplater og vinylgulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

Bod / vaskerom:
Bod/vaskerom leveres med hvit, slett baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen leveres med peisovn, type Schiedel Sirius 1. I tillegg vannbåren varme i alle gulv inkl el. kassett.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle rom inkl el. kassett

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Thomasrønningen, 2540 TOLGA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal