Nydelig hytte i et fantastisk vinterlandskap

Blåfjellia, 2477 SOLLIA

Pris

kr 2 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 77 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper.

Fremdrift

Igangsetting ved underskrevet salgskontrakt og godkjent byggesøknad.

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Blåfjellia Hyttegrend i Sollia, i Stor Elvdal kommune. Dette er et høystandard hyttefelt. Se www.blaafjellia.no for utfyllende informasjon.

Blåfjellia ligger ved foten av Rondane og Alvdal Vestfjell, 800 - 900 moh og har enfantastisk utsikt mot Rondane. Her får du bokstavelig talt naturen rett inn i stua og hovedmotivet er Harald Solbergs "Vinternatt i Rondane"! Bedre utgangspunkt for rekreasjon og opplevelser skal du lete lenge etter.

Vegetasjonen i området består av lyng og lavarter og gammel furuskog. De øverste hyttetomtene ligger i overgangen mellom barskog og fjellbjørkebeltet. Blåfjellia består av totalt 65 store seleiertomter. Området er opparbeidet med vei, vann og avløp, strøm og kabel TV. Det vil ikke bli lagt ut flere tomter her.

Området byr på mange ulike aktiviteter både sommer og vinter, blant annet skiløyper, oppmerkede turstier og toppturer, fiske både sommer og vinter, kanopadling, jaktmuligheter og sykkelturer. Liker du alpinbakker kan du ta en dagstur til Venabufjellet, Kvitfjell eller Oppdal.

Hytteeiere betaler en årlig avgift (pliktig) pt. på 500,- til Bjørkebollen Turforening for løypekjøring.

Dagligvarebutikk finner du 7 km fra Blåfjellia og Atnasjø kafe med god hjemmelaget mat er omtrent 4 km unna. Sjokoladelåven ligger rett ved oppkjøringa til Blåfjellia.


Beskrivelse av boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med 6 sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Prisen i annonsen er for planlagt hytte av typen Gråhø fra Boligpartner på tomt til en verdi av 650 000,-. Offentlige gebyrer og avgifter kommer i tillegg. Det tas forbehold om fjell i grunnen som vil gi økte kostnader. Det tas vanlig forbehold om prisjustering og feil i annonsen.

Hyttemodellen i denne annonsen er ment som et utgangspunkt for din hyttedrøm - ditt andre hjem! Du kan selvfølgelig velge andre hyttemodeller og tomter. Ønsker du å gjøre endringer på en hyttemodell står våre aktitekter klare til å tilpasse den hyttemodellen du liker til den tomta du ønsker - slik at du får det akkurat slik du vil ha det.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Innvendig leveres hytta med stående ubehandlet furupanel, 14x145 skygge skrå på vegger og 12x120 i himling. På gulv i tørre rom leveres 3-stavs eikeparkett. Fliser med varmekabler på badegulv og i deler av entre. På vegger på bad leveres baderomsplater med flisemønster, dusjvegger og baderomsinnredning. Listverk, dører, karmer og utforinger leveres hvitmalt. Kjøkken fra Norema. Innvendig elektriker- og rørleggerarbeid etter leveransebeskrivelse.

Hytta leveres med svart stålpipe og peisovn Dovre Sonata med glass på tre sider.

Utvendig leveres tak tekket med shingel og grunnet panel. Platting og utelampe foran inngangsparti og verandadør.

Standard

Innvendig overflater

Vegger:
Innvendig kledning er standard Skygge skrå, stående ubehandlet panel i furu, 14x145 mm, natur.

Gulv:
Trestavs eikeparkett av god kvalitet på alle tørre rom, fliser med varmekabler på bad, entre og garderobe.

Himling:
Faspanel, ubehandlet panel i furu 12x120 mm, natur.

Dører:
Kvalitetsdører fra Kloppen Trevare leverers som innerdører. Dørene leveres bla med hardved terskel, låsekasse med sylindre og håndtak. Leveres i hvit utførelse med tre speil.

Vinduer:
Vakumimpregnert furu, 2-lags super energiglass med argongass, karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Spalteventil i toppkarm som standard.

Listverk:
Til alle rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15x70
Terskelister til innvendig dører leveres i lakkert eik.

Utvendig overflater

Konstruksjon:
Yttervegg i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. Bindingsverket fylles med 150 + 50 mm mineralull og det monteres inntrukket diffusjonssperre.

Kledning:
Utvendig kledning av dobbelfalset 19x148 mm, ferdig grunnet transparent.

Yttertak:
Dimensjoneres og lages etter gjeldende standarder, der vi som standard har pappshingel type Sort skrå. Tillvalg er Tretak Royal impregnert, Skifertak eller Torvtak.

Dører:
Utvendig spesiladesignet dør fra kvalitetsleverandøren Jømna brug, leveres i leverandørens standradfarger, utvendig boddør i samme farge. Dørene leveres bla med hardved terskel, tetningslister, låsekasse med sylindre og håndtak.

Listverk:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnert bord, ubehandlet.

Kjøkken/Bad/Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken kan levers ferdig montert fra Norema eller Sigdal. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Under oppvaskmaskin og kjøkkenbenk monteres automatisk lekkasjestopp, tilkobling av benkebeslagog ev utstyr i henhold til plantegning. Innredingspakken har en verdi på 60 000,- og kan trekkes ifra.

Bad:
Flismønstrete baderomsplater, hvit baderomsinnredning og blandebatteri. Dusjvegger, veggbatteri med termostat og dusjutstyr. Gulvmontert toalett. Fliser med varmekabler på gulv.

Bod/Vaskerom:
Varmtvannsbereder (200l) kan monteres på dette rommet. Innredes etter kundens ønsker og behov.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisitet:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010. Sluttdefineres sammen med kundens behov og ønsker.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Det leveres varmekabler til bad/ vaskerom, entre og garderobe. På stue leveres peisovn av typen Dovre Sonata med glass på tre sider og svart stålpipe. Skiferbelagt pipe og peis kan fås som tilvalg.

Generelle forhold

Prospekt:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Visning:
For visning av tomt eller visningshytter i området, ta kontakt med Henrik Moen på telefon 90 27 37 92. Det er mulig så se på tomtene selv, og ønskes det visning av ulike hyttemodeller så avtales det separat.
Ønskes det en rådgivende samtale om hyttebygging, ikke nøl med å ta kontakt.

Adkomst

Det er opparbeidet vei av god standard i hele hyttefeltet frem til alle tomtene. Veien vinterbrøytes. Velforeningsavgift (pliktig) pt. 2000,- dekker brøyting og vedlikehold av fellesveier samt drift og vedlikehold av vann og avløp.

Parkering på egen tomt.

Slik kommer du til Blåfjellia hyttegrend:

Fra sør: langs E6 til Ringebu, videre langs Rv27 over Venabufjellet til Enden, videre nordover mot Folldal til nordenden av Atnasjøen. Ta opp til høyre etter Nesset gård ved skilt Blåfjellia. Alternativt Rv3 gjennom Østerdalen til Atna, ta mot Folldal langs Rv 219 til Enden og videre nordover som beskrevet over.

Blåfjellia, 2477 SOLLIA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal