Den praktiske familiehytten, fint plassert ved Rondane

Blåfjellia, 2477 SOLLIA

Pris

kr 2 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 77 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Blåfjellia Hyttegrend i Sollia, i Stor Elvdal kommune. Dette er et høystandard hyttefelt. Se www.blaafjellia.no for utfyllende informasjon.

Blåfjellia ligger ved foten av Rondane og Alvdal Vestfjell, 800 - 900 moh og har enfantastisk utsikt mot Rondane. Her får du bokstavelig talt naturen rett inn i stua og hovedmotivet er Harald Solbergs "Vinternatt i Rondane"! Bedre utgangspunkt for rekreasjon og opplevelser skal du lete lenge etter.

Vegetasjonen i området består av lyng og lavarter og gammel furuskog. De øverste hyttetomtene ligger i overgangen mellom barskog og fjellbjørkebeltet. Blåfjellia består av totalt 65 store seleiertomter. Området er opparbeidet med vei, vann og avløp, strøm og kabel TV. Det vil ikke bli lagt ut flere tomter her.

Området byr på mange ulike aktiviteter både sommer og vinter, blant annet skiløyper, oppmerkede turstier og toppturer, fiske både sommer og vinter, kanopadling, jaktmuligheter og sykkelturer. Liker du alpinbakker kan du ta en dagstur til Venabufjellet, Kvitfjell eller Oppdal.

Hytteeiere betaler en årlig avgift (pliktig) pt. på 500,- til Bjørkebollen Turforening for løypekjøring.

Dagligvarebutikk finner du 7 km fra Blåfjellia og Atnasjø kafe med god hjemmelaget mat er omtrent 4 km unna. Sjokoladelåven ligger rett ved oppkjøringa til Blåfjellia.


Beskrivelse av boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med 6 sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Prisen i annonsen er for planlagt hytte av typen Gråhø fra Boligpartner på tomt til en verdi av 650 000,-. Offentlige gebyrer og avgifter kommer i tillegg. Det tas forbehold om fjell i grunnen som vil gi økte kostnader. Det tas vanlig forbehold om prisjustering og feil i annonsen.

Hyttemodellen i denne annonsen er ment som et utgangspunkt for din hyttedrøm - ditt andre hjem! Du kan selvfølgelig velge andre hyttemodeller og tomter. Ønsker du å gjøre endringer på en hyttemodell står våre aktitekter klare til å tilpasse den hyttemodellen du liker til den tomta du ønsker - slik at du får det akkurat slik du vil ha det.

Adkomst

Det er opparbeidet vei av god standard i hele hyttefeltet frem til alle tomtene. Veien vinterbrøytes. Velforeningsavgift (pliktig) pt. 2000,- dekker brøyting og vedlikehold av fellesveier samt drift og vedlikehold av vann og avløp.

Parkering på egen tomt.

Slik kommer du til Blåfjellia hyttegrend:

Fra sør: langs E6 til Ringebu, videre langs Rv27 over Venabufjellet til Enden, videre nordover mot Folldal til nordenden av Atnasjøen. Ta opp til høyre etter Nesset gård ved skilt Blåfjellia. Alternativt Rv3 gjennom Østerdalen til Atna, ta mot Folldal langs Rv 219 til Enden og videre nordover som beskrevet over.

Blåfjellia, 2477 SOLLIA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal