Eneboligtomt til salgs midt i Ottestad, familievennlig beliggenhet med god utsikt!

Skaunvegen 9 B, 2312 OTTESTAD

Pris

kr 1 550 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 550 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beskrivelse av boligen

BoligPartner har gleden av å tilby en fin eneboligtomt til salgs midt i hjertet av Ottestad. Arealet på tomten utgjør ca 504 m2 og er regulert til boligformål.

Tomten er avlang og lett skrånende så en avlang bolig med sokkel vil passe fint inn her. Fra 2.etasje vil det være gode muligheter for utsyn og utsikt over Mjøsa, deler av Ottestad og Hamar. Kontakt selger for en uforpliktende prat om hvilke av våre husmodeller som kan passe inn her.

Området rundt består av frittliggende eneboliger, leiligheter m.m. Tomten ligger i et stille og rolig felt, med turmuligheter i nærområdet, barnehage i umiddelbar nærhet og kort avstand til barneskole, ungdomskole og butikker.

Gjeldende reguleringsplan for "Hoberg Vest" gir mulighet for bygging av bolig på to etasjer og en utnyttelsesgrad på 30 % TU.

Kjøp av tomt medfører byggeplikt med BoligPartner.

Adkomst

Fra Hamar følger man rv 222 mot Stange. I lyskrysset ved Kiwi Bekkelaget/Breidablikk restaurant tar man inn Basterudvegen til venstre og følger den ca 350 meter. Da kommer Skaunvegen opp på høyre side, ta inn her og følg vegen ca 130 meter. Tomten ligger da på høyre side, ved siden av et rødt hus.

Regulering

Hoberg Vest

Parkering

Parkering på egen eiendom i garasje eller på gårdsplass

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale

Skaunvegen 9 B, 2312 OTTESTAD

Loading map...

Flere boliger fra BoligPartner Hamar