1 SOLGT! Ny 1/2part av 2mannsbolig på populære Navneberget i Stange sentrum. Gangavstand til barnehage/skoler.

Navneberget, 2335 STANGE

Pris fra

kr 3 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 119 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fremdrift

Igangsettes ved salg av 1 boenhet.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Vi har valgt å bygge en tomannsbolig kalt Charon på tomt 22 på Navneberget III. Tomta har solrik beliggenhet og måler ca. 1050m2, og hver boenhet vil få sin egen hage med ferdiglagt plen og grusbelagt gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Det vil bli bygget terrasseplatting både ved hovedinngang og mot hagen for utendørs hygge.

Beliggenhet

I Stange sentrum vokser det frem en ny bydel. Navneberget er et boligfelt med gangavstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg, nærbutikk, bussholdeplass, togstasjon og sentrum. Det er meget gode tur og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med oppmerkede turstier samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Navneberget er et rolig område med gode oppvekstvilkår for barn. De kommer seg trygt til og fra skolen på egenhånd og kan sykle til både trening og venner. Å bo her frigir tid - noe av det viktigste vi kan gi og dele med de vi er glade i.

Fra Stange sentrum er det hyppige togavganger tur/retur Oslo, Gardermoen, Hamar og Lillehammer. Det er også buss med flere daglige avganger tur/retur Hamar, Furnes og Brumunddal.

Innhold

Charon er en meget attraktiv og populær tomannsbolig som går over et og et halvt plan. Med sine fire soverom og to bad er Charon en optimal bolig for en barnefamilie. Her får familien mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det god plass til en åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet, samt vaskerom, bod og moderne bad. I etasjen over er det også to soverom, godt med bodplass samt bad nummer to.

Charon har en utvendig sportsbod på 5kvm for oppbevaring av sykler, vogner, hageutstyr etc. Denne vises ikke på nåværende tegninger/illustrasjoner.

Standard

INNVENDIGE OVERFLATER
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet. Vi garanterer at alt av tekniske krav og forskrifter er ivaretatt.

Vegger og himling:
I denne boligen har vi valgt kostemalte 5 bord panelplater i alle oppholdsrom. Kjøper står fritt til å velge farger selv. På begge bad er det fliser på veggene. Det er hvitmalte trefiberplater i himlinger.

Gulv:
I oppholdsrommene har vi valgt en mattlakkert 14 mm 3-stavs lys eikeparkett. Begge bad samt bod vil bli flislagt med grå fliser 20x20cm. Entré vil flislegges med grå fliser 30x60cm.

Bad:
Begge bad er flislagt med hvite, matte fliser 20x50cm på vegger og grå fliser 20x20cm på gulv. Baderomsinnredningene leveres fra Arve Hagen og inkluderer hvite høyglans servantskap med to store skuffer, samt heldekkende servanter i støpemarmor. Speil med LED-lys over. Dusjhjørnene har 90cm rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180 grader. Vegghengte toaletter på begge bad.

Bod:
På gulv legges det fliser i grå farge mens det på veggene er slette baderomsplater.


KJØKKEN
Kjøkkeninnredning blir levert fra Norema. Vi har valgt tidsriktige mørkegrå, slette fronter og gullbrun laminat benkeplate. Induksjonstopp, ventilator, stekeovn i rustfritt stål og helintegrert oppvaskmaskin er inkludert i leveransen. Ta kontakt for egne kjøkkentegninger.


ELEKTRISK / VENTILASJON
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.


TELEFON / TV / BREDBÅND
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.


TILVALG
Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligen. Hvis kjøper kommer inn i byggeprosessen på et tidlig tidspunkt vil det allikevel være mulig å gjøre enkelte tilvalg/endringer av overflater samt kjøkken.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Det blir lagt varmekabler i entré og på begge bad. Boligen leveres også med peisovn type Curve 100 samt panelovner i resten av boligen.

Adkomst

Ta av fra Romedalsvegen (fylkesveg 24) mot Stangehallen. Ta til høyre rett etter Stangehallen og fortsett ca. 600m. Tomt 22 ligger da på venstre side.

Parkering

Det er beregnet fire biloppstillingsplasser inne på tomta. Garasje/carport er ikke inkludert i prosjektet, men det er avsatt plass på tomta til en fremtidig garasje/carport. Se situasjonsplan.

Navneberget, 2335 STANGE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar