1/2-part av tomannsbolig i naturskjønne omgivelser. Nøkkelferdig inkl platting og hage med ferdigplen!

Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Pris fra

kr 2 230 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 78 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Kampanje

Eksterne lenker

Se film fra Åsbygda her!

Fremdrift

Igangsettes ved salg av 1 enhet

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

JULEKAMPANJE:
Kjøp før 20.12.19 og få med et gavekort på Ikea til en verdi av 30.000,-.

På Heknetunet i Åsbygda tilbyr BoligPartner 3 romslige eneboligtomter til fornuftige priser. Her kan du velge mellom BoligPartners brede utvalg av eneboliger, og naturligvis tilpasse de til dine ønsker. Det skal også bygges 5 prisgunstige tomannsboliger i samme område med totalt 10 boenheter. På tomt 8 er tomannsboligen solgt, og byggearbeidene er i gang!

Beliggenhet

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyteis. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Innhold

Vi har valgt å bygge en tomannsbolig kalt Tellus på tomt 7 på Heknetunet. Tomta måler ca. 830 kvm, og hver boenhet vil få sin egen hage med ferdiglagt plen og grusbelagt gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Det vil bli bygget terrasseplatting både ved hovedinngang og mot hagen for utendørs hygge.

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange. Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Tellus har en utvendig sportsbod på 5kvm for oppbevaring av sykler, vogner, hageutstyr etc. Denne vises ikke på nåværende tegninger/illustrasjoner.

Standard

INNVENDIGE OVERFLATER
Vegger / tak og himling:
I denne boligen har vi valgt kostemalte 5 bord panelplater i en lys gråbeige farge i alle oppholdsrom samt bod. På badet er det baderomsplater på veggene. Det er hvitmalte trefiberplater i himlinger.

Gulv:
Det er flislagte gulv i mørkegrå farge i hele entréen samt på bad/vaskerom og bod. I oppholdsrommene har vi valgt en 3-stavs lys eikeparkett.

Bad / vaskerom:
På gulvet legges det fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er slette badromsplater med silkematt overflate. Platene er hvite, med en grå kontrastvegg som gir rommet et moderne uttrykk. Baderomsinnredningen leveres fra Arve Hagen og inkluderer et 100 cm hvitt servantskap med to store skuffer, samt servant i støpemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180°. Toalettet er vegghengt.

Bod:
På gulv legges det fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er panelplater.


KJØKKEN
Kjøkkeninnredning blir levert fra Norema. Vi har valgt hvite, slette fronter og laminat benkeplate i grå farge som står fint til gulvet. Induksjonstopp, ventilator, stekeovn i rustfritt stål og helintegrert oppvaskmaskin er inkludert i leveransen. Ta kontakt for egne kjøkkentegninger.


ELEKTRISK / VENTILASJON / SENTRALSTØVSUGER
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400:2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Sentralstøvsuger:
Det leveres sentralstøvsuger med lydfelle og skjult rørfremføring til sugekontakt.


DØRER
Vi har valgt å oppgradere innvendige dører til hvitmalte heltre dører med enkle, stilrene profiler.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Det blir lagt varmekabler i entré og på bad/vaskerom. Boligen leveres også med peisovn type Curve 100 samt panelovner på stue og soverom.

Parkering

Det er beregnet fire biloppstillingsplasser inne på tomta. Garasje/carport er ikke inkludert i prosjektet, men det er avsatt plass på tomta til en fremtidig garasje/carport.

Diverse

- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig" - det eneste som gjenstår er ett strøk utvendig maling
- Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart og resterende 90% forfaller til betaling før overtakelse.
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

Totale omkostninger blir da som følger:
kr. 525,- Tinglysningsgebyr skjøte
kr. 525,- Evt. tinglysingsgebyr for pantedok.
kr. 202,- Grunnboksutskrift
kr. 4 875,- Dokumentavgift til staten

FIBER
Stange Energi har nå lagt fibernett på Heknetunet! Det er Eidsiva Bredbånd som er leverandør av internett tjenestene.

Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar