SOLGT! Sandvika Strand. Nyt et enklere liv ved mjøskanten.

Fjordvegen, 2312 OTTESTAD

Pris fra

kr 5 999 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 9
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 127 - 156 m2
  • Eierform Fast
  • Soverom 3 - 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Ferdigstillelse

Bygges ved salg

Fremdrift

bygges etterhvert som de selges

Fasiliteter

Takterrasse, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

9 fantastiske eneboliger beliggende helt i Mjøskanten på Sandvika Strand. Med egen takterrasse, og tilgang til skjermet strand, gjør dette til en sjelden perle. Nå kun 1 ledig.

Den øverste boligen (hus 9), som foreløpig er usolgt, har en litt annen planløsning enn de andre.
Denne boligen har carport med utebod i forlengelse av huset, 3 soverom, stort bad og ekstra toalett og romslig, åpen kjøkken/stue- løsning.
I tillegg, en fantastisk takterrasse og liten balkong med utgang fra stue.

Beliggenhet

Sandvika Strand er kjent for sin nydelige beliggenhet. Området er opparbeidet med flotte felles utearealer, som kan nytes av både yngre og eldre garde. Ved vannkanten er det tilrettelagt for bading, grillkos og sene sommerkvelder.
I nærområdet finnes nydelige stier for løping, skigåing og sykling langs Ottestadstien og flotte golfmuligheter på Atlungstad.
I tillegg ligger Hamar sentrum en kort sykkeltur unna.

Innhold

Byggingen starter ved slag.
Om ønskelig er vi behjelpelige med å se på endring av planløsning, så langt det lar seg gjøre.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres i hvitmalt heltre.

Vindu:
Vinduene er hvitmalte og leveres med 3-lags superenergiglass.

Vegger / tak og himling:
Vi har valgt å bruke gipsplater på veggene i oppholdsrommene, badet leveres flislagt og vaskerom leveres med flis på gulv og våtromsplater på vegger. Himlingene leveres i malt gips.

Gulv:
Gang og bad leveres med fliser og varmekabler. Øvrige rom leveres med 3 stavs parkett i lys eik.

Listverk:
Glatte, hvitmalte, moderne lister til vinduer/dører, samt gulv og vegger.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer moderne trapp, med hvite håndløpere og stålspiler.


Kjøkken:
Komplett kjøkken leveres fra Norema. Intigrerte hvitevarer er inkludert. Dette gjelder kombinert kjøleskap/frys, ovn, platetopp, ventilatorhette og oppvaskmaskin. Vi har valgt en grå, tidsriktig innredning med glatte, matte fronter. Benkeplate i hvit laminat, som står fint til gulv og innredning. Nedfelt dobbel stålkum.

Bad:
Innredning på baderom leveres fra kjent merkeleverandør. Vi har valgt en moderne baderomsinnredning i høyglans med heldekkende servant og integrerte lyskilder i speil. Hovedbadet har flislagt både gulv og vegger. Leveres i tillegg med dusjvegger i rett utførelse og herdet glass.

Bod / vaskerom:
Bod/vaskerom i underetasje vil også leveres med baderomsinnredning og dusjvegg. På veggene har vi her valgt våtromsplater.


Elektrisk:
Det leveres elektriske punkter i skjult anlegg i vegger og himlinger i henhold til NEK 400. Gulv som leveres med fliser har varmekabler med termostat. Det legges trekkrør klart til levering av TV/dataleverandør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for nett/TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Oppvarming:
Varmekabler i gulv på bad og i gang

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Utvendig

Boligene har et moderne utseende, med stående kledning. Boligen leveres med moderne omramming rundt vindu. Ytterdører og vinduer leveres også i moderne stil. Boligene leveres med dobbel garasje i kjeller og adskilt bod med utvendig dør. (utenom den øverste).
Alle boligene har egen takterrasse og i tillegg utgang fra stue til liten balkong. Alle har en egen hageflekk og tilgang til store felles grøntareal.

Sanitær

Alt av sanitærutstyr, leveres fra en av våre kvalitetsleverandører. Rørleggerleveranser i henhold til TEK 10 med standard armatur til servanter og kjøkkenvask. Heldekkende vask og baderomsutstyr i hvit porselen.

Annet

Sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er også inkludert.

Oppgjør

Ved kontraktinngåelse innbetales tomtekostnaden, videre innbetaling skjer ved nedbetalingsplan som i eneboligsalg.. Kjøper må selv fremskaffe finansiering i bank eller annen privat finansinstitusjon. I tillegg til kjøpesummen, betaler kjøper dokumentavgift 2.5 % av tomteverdien (her 2.000.000). Tinglysningsgebyr kr.575 pr.enhet og kr. 202 pr. panteattest.

Fjordvegen, 2312 OTTESTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar