NY enebolig til salgs i familievennlige Åsbygda

Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Pris

kr 3 847 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 847 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyte is. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Adkomst

Bilvei helt frem og parkering på egen eiendom. Mulighet for oppføring av garasje.

Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar