Romslig hytte, levert innflytningsklar på Mjøsli.

Lushattveien 18, 2338 ESPA

Pris

kr 3 138 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 138 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 69 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Midtfjellet Mjosli

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Mjøsli er et område med hytter for helårs bruk. Det ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa – kun én time fra Oslo. Alle hyttetomtene på Mjøsli har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Det er nå stor aktivitet i Mjøsli. I 2017 kommer moloen ved Mjøsa på plass, og hytteeiere i Mjøsli får dermed mulighet til båtplass på Norges største innsjø. Mjøsli ligger i Stange kommune i Hedmark fylke.

Det er langrennsløyper og fine sykkelstier i nærområdet. Det er fine innsjøer, og området er et glimrende utgangspunkt for en rekke aktiviteter. Se www.mjosli.no - aktiviteter for mer informasjon og bilder.

Beskrivelse av boligen

Prisen er for innflytningsklar hytte (Midtfjellet) inkl tomt (690 000,-)Lushattvegen 18. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen er for komplett innflyttningsklar hytte inkl EL installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon, og alle antatte byggekostnader.

Det er mulig å velge en annen tomt, eller en annen hyttemodell. Vi kan også tilby andre tomteområder. Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat, så kan vi hjelpe deg med å finne din drømmehytte, i et område som passer for deg.

Hytta leveres i standard utførelse. Endringer og tillvalg etter eget ønske er mulig. Vi har flere tomter og flere hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendig eller innvendig endringer, utvidelser tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker. Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Midtfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med et totalt bruksareal på 69 kvadratmeter. Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor.
Midtfjellet har smarte løsninger, med den store hemsen som en ekstra bonus, med hele 40 kvadratmeter golvflate, noe som gir en total golvflate på 107 kvadratmeter. I hytta finner du et romslig soverom, et nydelig kjøkken- og stueområde, praktisk bodplass, et moderne bad samt et ekstra rom du kan velge å bruke til tørkerom eller kanskje en badstue.
Den koselige hemsen har en takhøyde på hele 1,89 meter. Her oppe har du ekstra sengeplasser, noe som gjør det enkelt å invitere gjester på hyttebesøk.

Adkomst

Til Mjøsli tar du av fra E6 til Strandlykkja, mellom Minnesund og Espa. Tre kilometer oppover, tar du Budalsvegen inn til høyre.

Økonomisk plan

Denne planen gir deg et bilde av alle kostnadene ift oppføringen av hytta.

Lushattveien 18, 2338 ESPA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar