Romslig hytte, levert innflytningsklar på Mjøsli.

Lushattveien 18, 2338 ESPA

Pris

kr 3 138 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 138 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 69 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Midtfjellet Mjosli

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Ferdigstillelse

Oppstart ved salg

Beliggenhet

Mjøsli er et område med hytter for helårs bruk. Det ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa – kun én time fra Oslo. Alle hyttetomtene på Mjøsli har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Det er nå stor aktivitet i Mjøsli. I 2017 kommer moloen ved Mjøsa på plass, og hytteeiere i Mjøsli får dermed mulighet til båtplass på Norges største innsjø. Mjøsli ligger i Stange kommune i Hedmark fylke.

Det er langrennsløyper og fine sykkelstier i nærområdet. Det er fine innsjøer, og området er et glimrende utgangspunkt for en rekke aktiviteter. Se www.mjosli.no - aktiviteter for mer informasjon og bilder.

Beskrivelse av boligen

Prisen er for innflytningsklar hytte (Midtfjellet) inkl tomt (690 000,-)Lushattvegen 18. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen er for komplett innflyttningsklar hytte inkl EL installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon, og alle antatte byggekostnader.

Det er mulig å velge en annen tomt, eller en annen hyttemodell. Vi kan også tilby andre tomteområder. Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat, så kan vi hjelpe deg med å finne din drømmehytte, i et område som passer for deg.

Hytta leveres i standard utførelse. Endringer og tillvalg etter eget ønske er mulig. Vi har flere tomter og flere hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendig eller innvendig endringer, utvidelser tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker. Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Midtfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med et totalt bruksareal på 69 kvadratmeter. Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor.
Midtfjellet har smarte løsninger, med den store hemsen som en ekstra bonus, med hele 40 kvadratmeter golvflate, noe som gir en total golvflate på 107 kvadratmeter. I hytta finner du et romslig soverom, et nydelig kjøkken- og stueområde, praktisk bodplass, et moderne bad samt et ekstra rom du kan velge å bruke til tørkerom eller kanskje en badstue.
Den koselige hemsen har en takhøyde på hele 1,89 meter. Her oppe har du ekstra sengeplasser, noe som gjør det enkelt å invitere gjester på hyttebesøk.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Tilbudet er basert på innflytningsklar hytte inklusiv tomt på Mjøsli. Antatte priser på grunnarbeider er medregnet:
- 3 stavs eikeparkett i alle tørre rom
- Flis og sokkelflis på bad og bod (BP Std)
- Flis i vindfang (BP std)
- Fortissimo baderomsplater på vegg bad
- EL punkter ihht NEK 400
- Rør leveranse
- Kjøkken uten hvitevarer
- Stålpipe og peisovn type Curve 100
- 200mm isolasjon i yttervegger
- Panelovner med appstyring på alle soverom, loftsstue og utebod
- Varmekabler med appstyring på alle andre rom
- Se forøvrig ``Økonomisk plan Midtfjellet" i linken øverst til høyre i annonsen som viser antatte totale byggekostnader. Pris på grav- og betongarbeider er et estimat og er ikke basert på tomtens beskaffenhet. Ønsker du mer informasjon om leveransen? Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.

Dører:
Til hytter i Birken-serien leveres en spesialdesignet ytterdør for BoligPartner, (se signaturbeskrivelse) med karm i samme farge som dørblad. Farge i hht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Birken-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge.

Taktekking:
Betongtakstein leveres som standard. Pappshingel, tretak og torvtak kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
MDF panelbord, kostmalt farge hvit, 11 x 142 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, grunnet.
Under og over vinduer og dører monteres vannbrettbeslag i silver.

Innvendig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12 x 58 avrundet. Taklist 21 x 45 avrundet.

Trapper:
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu. Som tilvalg kan sambatrapp leveres hvitmalt/beiset.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Til Mjøsli tar du av fra E6 til Strandlykkja, mellom Minnesund og Espa. Tre kilometer oppover, tar du Budalsvegen inn til høyre.

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.09.2018, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Økonomisk plan

Denne planen gir deg et bilde av alle kostnadene ift oppføringen av hytta.

Lushattveien 18, 2338 ESPA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar