Utsolgt! Nordby Strand – unik mulighet langs Mjøsas vannkant. Ferdigstilles høst 2019.

Fjordvegen, 2312 OTTESTAD

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 10
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 131 - 143 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Nabolagsprofil Nordby Strand

Eksterne lenker

Se video av boligene og området her!

Ferdigstillelse

Høsten 2019

Fremdrift

Øverste rekke: Nesten klar for overlevering.
Fremste rekke: Ferdig utvendig. Montering rør og el innvendig pågår. Snart i gang med innvendig overflate behandling.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Strandlinje, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

På Nordby Strand bygger BoligPartner to rekker med eneboliger i kjede, til sammen 10 boliger ved Mjøsas vannkant. Den fremste rekka blir bygget med sokkel, mens den øverste rekka blir bygget med plate på mark og vil ligge ca 5 m høyere i terrenget enn rekka foran. Boligene har store, vestvendte terrasser med svært gode solforhold og utsikt over Mjøsa.

Beliggenhet

Nordby Strand ligger vakkert til langs Mjøskanten i Sandvika hvor kveldssola og utsikten kan nytes fra store, vestvendte terrasser. Nordby Strand har en svært attraktiv beliggenhet med direkte tilgang til Mjøsa via egen gangsti. Bademuligheter, grillkos og båtliv hører til nærområdet.

Hamar sentrum er bare tre kilometer unna, dvs 5 minutter med bil. Du kan også ta bussen fra rett utenfor området, eller benytte gang- og sykkelveien.

Det er barnehager og skoler innen ca.1 km, og Vikasenteret (1,7 km) har servicetilbud som blant annet dagligvareforretning og apotek.

Ottestadstien går forbi Nordby Strand, og er en vakker tursti på 15 km som går gjennom gårder og skogholt i store deler av Ottestad. Her kan man nyte naturen og det åpne nydelige landskapet i området.

Atlungstad Golf, en av Skandinavias vakreste golfbaner, ligger 2,3km unna Nordby Strand. Litt lenger unna ligger Atlungstad Hestesportsenter, et moderne senter for den hesteinteresserte. Det er flere fotballbaner i nærområdet, blant annet den flotte vintergrønne banen ved HiAS.

I strandsonen nærmest Mjøsa er det bygget to nye eneboliger i samme moderne stil som på området ellers. Mellom disse to boligene og Mjøsa vil det opparbeides grøntareal og singlet tursti for fri ferdsel.

Innhold

Boligene får romslig takhøyde (2,6 m på øverste plan) og en gjennomtenkt planløsning som kombinert med moderne arkitektur gir gode og lyse rom med smarte løsninger.

Boligene har 3 soverom, ett bad/vask, stor hall, en dusj/wc og romslig stue-/kjøkkenløsning med direkte utgang til terrassen. Det er også egen utgang til terrassen fra et av soverommene. OBS! Fremste rekke vil få 70cm ekstra terrasse ut mot Mjøsa i forhold til det som vises i prospekt.

Hver bolig har egen carport med 16A kurs forberedt for el-bil. For lagring er det en innvendig bod samt en utvendig sportsbod i bakkant av carporten.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger og himling:
Innervegger og himling leveres med gips som skjøtesparkles og males 2 strøk med maling. En kontrastvegg på stue er inkludert hvis ønskelig. På badetak er det våtromsmaling mens veggene er flislagte med hvite, matte fliser 20x50cm. På dusj/wc er det hvite baderomsplater med stort flismønster på veggene.

Gulv:
I oppholdsrommene har vi valgt en mattlakkert 14 mm 3-stavs lys eikeparkett. Bad og WC vil bli flislagt med mørkegrå fliser 20x20cm. Deler av hallen vil flislegges med grå fliser 30x60cm. Bod leveres med vinyl gulvbelegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med stålspiler og håndrekke fabrikkmalt i hvit. Trinn leveres i lakkert laminert eik.

Utvendig

Utvendig kledning:
Alvdal Royal kledning er en royalimpregnert kledning som har lang levetid og trenger lite vedlikehold. Kledningen har god råtebeskyttelse og en vannavvisende overflate. Leveres i fargen grå.

Platting:
Det leveres platting med trykkimpregnerte bord på bakkeplan.

Kjøkken / Bad/Vask / Garderobe

Kjøkken:
Kjøkken leveres av Sigdal i henhold til egen kjøkkentegning som fåes ved henvendelse til selger. Integrerte Electrolux hvitevarer.

Bad/Vask:
Badet er flislagt med hvite, matte fliser 20x50cm på vegg og mørkegrå fliser 20x20cm på gulv. Baderomsinnredningen leveres fra Arvid Hanstad og inkluderer et 120cm hvitt høyglans servantskap med to store skuffer, samt heldekkende servant i støpemarmor. Speil med innfelt LED sidelys, downlight og dobbelt stikk. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180 grader. Vegghengt toalett.

DUSJ/WC:
På dusj/wc er det hvite baderomsplater med stort flismønster på veggene, og mørkegrå fliser 20x20cm på gulv. Dusjhjørne og veghengt toalett.

Garderobe:
4 garderober á 1m fra Sigdal er inkludet. Type Vario, hvit glatt m/128mm stålgrep.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Oppvarming:
Det blir lagt varmekabler i hele underetasjen unntatt under trapp. Boligen leveres med peisovn type Curve 100 m/stålpipe, samt panelovner på stue, kjøkken og soverom.

Belysning:
Downlights innstalleres i stue, spisestue, kjøkken, hall/gang, bad og wc. Øvrige rom har taklamper.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Sentralstøvsuger:
Det leveres sentralstøvsuger med lydfelle og skjulte rørfremføringer til sugekontakter.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 190mm + 48mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull, det monteres inntrekt diffusjonssperre og 50 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Carport:
Egen carport i hver bolig med 16A kurs forberedt for el-bil.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning ved rask avgjørelse
- Boligen leveres nøkkelferdig
- 10% av kjøpesummen betales ved kontraktsinngåelse og resterende 90% før overtakelse av boligen
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig. Totale omkostninger blir da som følger:
kr. 525,- Tinglysningsgebyr skjøte
kr. 525,- Evt. tinglysingsgebyr for pantedok.
kr. 202,- Grunnboksutskrift
kr. 30 000,- Dokumentavgift til staten

Utomhusområde

Fellesarealet blir opparbeidet med grovsådd plen, felles lekeområde og sittegruppe i henhold til utomhusplan. Det blir lagt asfalt på adkomstveger, gårdsplass og i carport. Fra nederste rekke er det utgang til hage og felles grøntområde fra soverom i øverste etg. og øverste rekke har utgang til hage og felles grøntområde fra carport. Det blir ferdig lagt plen på hver enkelt tomt. På Nordby Strand vil nemlig alle få sitt eget gårds-/bruksnr og eier dermed sin egen tomt i tillegg til fellesarealene.

Fjordvegen, 2312 OTTESTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar