1 SOLGT! Innflytningsklar halvpart av tomannsbolig med platting og ferdigplen i naturskjønne omgivelser

Labbvegen 26, 2332 ÅSVANG

Pris fra

kr 1 948 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 80 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Bnr 19

Eksterne lenker

Se film fra Åsbygda her!

Ferdigstillelse

Boligen er innflytningsklar

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

OPPGRADERINGER INKLUDERT I BOLIGEN:
* Asfaltplater på vegger og Sigaduk på taket i sportsbod
* Isolasjon i innvendige vegger
* Fluenetting i gesimskasse
* Profilerte, heltre innvendige dører
* Dempelist på innvendige dører
* Hvit Osloknopp hengsler på innvendige dører
* Oppgraderte dørhåndtak
* Profilerte lister i hele boligen

Beliggenhet

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsbygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyteis. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Generelle forhold

- Boligen leveres med 5 års garanti
- Boligen leveres "nøkkelferdig" - det eneste som gjenstår er ett strøk utvendig maling
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

ÅSBYGDA

Åsbygda er ei koselig grend nordøst i Stange kommune hvor det bor ca. 1000 innbyggere. Åsbygda omfatter tettstedene Åsen, Åsvang og Hekne. I Åsbygda sentrum ligger Åsbygda skole, en dagligvarebutikk og en barnehage. Utenfor Åsbygda Folkets Hus står det en byste av Andrew Furuseth, som var født i området på 1850-tallet og senere ble en markant personlighet i amerikansk fagbevegelse.

Åsbygda IL

Åsbygda har sitt eget idrettslag som består av hovedlaget, med undergruppene ski, fotball, sykkel og idrettsskole.

SKI: Det ligger en 8 km lang lysløypetrasé i Åsbygda med tilknytning til Pruterud, hvor Åsbygda IL kjører ca 80 km med skiløyper i variert terreng. Pruterud ligger ca 5 km fra Åsbygda, og her finnes også en 140 m lang skileikbakke hvor man kan ake, hoppe og kjøre slalom. Det er laget en egen snowboardtrasé med mulighet for kveldskjørng i flomlys. Pruterudkoia har servering på helgene fra jul og ut sesongen.

FOTBALL: På idrettsanlegget i Åsbygda finnes gressbaner, ballbinge og grusbane. Åpen kiosk ved alle kamper.

SYKKELGRUPPE: Har registrert sykkelgruppe slik at medlemmer kan sykle for Åsbygda IL

IDRETTSSKOLE: Idrettsskolen tilbyr ulike aktiviteter gjennom året: Ballspill, gratis svømmetrening i Stange, skileik, sykkel i terrengløype, ute og innelek, samt skyting for de eldste ungene.

Gjetholmsjøen

Ca 5 km fra Åsbygda ligger Gjetholmsjøen med flott badeplass og god temperatur i vannet. Her bygges det sanitæranlegg, handikapp toalett og omkledningsrom. Fra Gjetholmsjøen er det gode padlemuligheter videre oppover i elva.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte, glatte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen har vi valgt kostemalte 5 bord panelplater i en lys gråbeige farge i alle oppholdsrom samt bod. På badet er det hvite baderomsplater med stort flismønster på veggene. Det er hvitmalte trefiberplater i himlinger.

Gulv:
Det er lagt varmekabler og flislagte gulv i mørkegrå farge i hele entréen samt på bad/vaskerom. I oppholdsrommene har vi valgt en 3-stavs lys eikeparkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Gulvlist og gerikt leveres i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning er levert fra Norema. Vi har valgt hvite, slette fronter og laminat benkeplate i lysere eik som står fint til gulvet. Induksjonstopp, ventilator, stekeovn i rustfritt stål og helintegrert oppvaskmaskin er inkludert i leveransen. Ta kontakt for egne kjøkkentegninger.

Bad / vaskerom:
På gulv er det lagt fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er Fortissimo White Tile Badromsplater. Baderomsinnredningen leveres fra Arvid Hanstad og inkluderer et 90 cm hvitt høyglans servantskap med to store skuffer, samt servant i støpemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder på sidene. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180°.

Bod:
På gulv er det lagt fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er panelplater.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det er lagt opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010.

Ventilasjon:
Det er balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Det er lagt varmekabler i entré og på bad/vaskerom. Boligen har også en peisovn type Curve 100 samt panelovner på stue og soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 246 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Vi har valgt å bygge en tomannsbolig kalt Otra på tomt 8 på Heknetunet. Tomta måler 732 kvm, og hver boenhet har sin egen hage med ferdiglagt plen og grusbelagt gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

Otra er en vertikaldelt tomannsbolig bestående av store leiligheter med et bruksareal på 80 kvadratmeter per boenhet. Otra er en populær bolig fordi den gir deg fordelen av å bo på én flate – kombinert med en velutviklet og smart planløsning. Hver leilighet består av entré med garderobeplass, bad/vaskerom, innvendig bod, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass/hage. Leilighetene passer for single, par i alle aldre eller nyetablerte familier.

Otra har en utvendig sportsbod på 5kvm for oppbevaring av sykler, vogner, hageutstyr etc. Det er bygget terrasseplatting både ved hovedinngang og mot hagen for utendørs hygge.

Labbvegen 26, 2332 ÅSVANG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar