Nøkkelferdig tomannsbolig med 4 soverom og 2 bad i Åsbygda. 4 innvendige boder!

Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Pris fra

kr 2 525 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 120 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Nabolagsprofil Sbygda

Eksterne lenker

Se film fra Åsbygda her!

Fremdrift

Igangsettes ved salg av 1 enhet

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

På Heknetunet i Åsbygda tilbyr BoligPartner 3 romslige eneboligtomter til fornuftige priser. Her kan du velge mellom BoligPartners brede utvalg av eneboliger, og naturligvis tilpasse de til dine ønsker. Det skal også bygges 5 prisgunstige tomannsboliger i samme område med totalt 10 boenheter. På tomt 8 er tomannsboligen solgt, og byggearbeidene er i gang!

Beliggenhet

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyteis. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Innhold

Vi har valgt å bygge en tomannsbolig kalt Sira på tomt 4 på Heknetunet. Tomta måler ca. 801 kvm, og hver boenhet vil få sin egen hage med ferdiglagt plen og grusbelagt gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

Sira er en vertikaldelt tomannsbolig med et totalt bruksareal på 121 kvadratmeter per boenhet. Fire soverom som standard, bad/vaskerom i hver etasje, fire innvendige boder for god lagringsplass og en romslig kjøkken- og stueløsning, gjør Sira en ideell bolig for familier med flere barn. Stuen er lys og luftig – og med terrassedøren åpen kan store og små enkelt ta hagen i bruk i sommerhalvåret. Andre etasje er soveromsavdelingen, men her finner du også en praktisk gang med stort potensiale.

Sira har en utvendig sportsbod på 5kvm for oppbevaring av sykler, vogner, hageutstyr etc. Denne vises ikke på nåværende tegninger/illustrasjoner. Det vil bli bygget terrasseplatting både ved hovedinngang og mot hagen for utendørs hygge.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte, glatte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen har vi valgt kostemalte 5 bord panelplater i en lys gråbeige farge i alle oppholdsrom samt bod. På begge bad er det hvite baderomsplater med stort flismønster på veggene. Det er hvitmalte trefiberplater i himlinger.

Gulv:
Det blir lagt varmekabler og flislagte gulv i mørkegrå farge i hele entréen samt på begge bad. På den største boden i 1.etg. er det også mørkegrå fliser. I forøvrige boder samt oppholdsrommene har vi valgt en 3-stavs lys eikeparkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Gulvlist og gerikt leveres i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnæs Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. I denne boligen leveres det fabrikklakkert furutrapp med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning blir levert fra Norema. Vi har valgt hvite, slette fronter og laminat benkeplate i lysere eik som står fint til gulvet. Induksjonstopp, ventilator, stekeovn i rustfritt stål og helintegrert oppvaskmaskin er inkludert i leveransen. Ta kontakt for egne kjøkkentegninger.

Bad/vaskerom:
På gulv legges det fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er Fortissimo White Tile Badromsplater. På begge bad leveres baderomsinnredningen fra Arvid Hanstad og inkluderer et hvitt høyglans servantskap med to store skuffer, samt servant i støpemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder på sidene. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180 grader.

Boder:
På den største boden i 1.etg. legges det fliser i mørkegrå farge på gulv, mens det er 3-stavs lys eikeparkett på boder forøvrig. På veggene er det panelplater.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Det blir lagt varmekabler i entré og på bad/vaskerom i 1.etg samt bad i 2.etg. Boligen leveres også med peisovn type Curve 100 samt panelovner på stue og alle soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 246 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig" - det eneste som gjenstår er ett strøk utvendig maling
- Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart og resterende 90% forfaller til betaling før overtakelse.
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

Totale omkostninger blir da som følger:
kr. 525,- Tinglysningsgebyr skjøte
kr. 525,- Evt. tinglysingsgebyr for pantedok.
kr. 202,- Grunnboksutskrift
kr. 4 875,- Dokumentavgift til staten

ÅSBYGDA

Åsbygda er ei koselig grend nordøst i Stange kommune hvor det bor ca. 1000 innbyggere. Åsbygda omfatter tettstedene Åsen, Åsvang og Hekne. I Åsbygda sentrum ligger Åsbygda skole, en dagligvarebutikk og en barnehage. Utenfor Åsbygda Folkets Hus står det en byste av Andrew Furuseth, som var født i området på 1850-tallet og senere ble en markant personlighet i amerikansk fagbevegelse.

Åsbygda IL

Åsbygda har sitt eget idrettslag som består av hovedlaget, med undergruppene ski, fotball, sykkel og idrettsskole.

SKI: Det ligger en 8 km lang lysløypetrasé i Åsbygda med tilknytning til Pruterud, hvor Åsbygda IL kjører ca 80 km med skiløyper i variert terreng. Pruterud ligger ca 5 km fra Åsbygda, og her finnes også en 140 m lang skileikbakke hvor man kan ake, hoppe og kjøre slalom. Det er laget en egen snowboardtrasé med mulighet for kveldskjørng i flomlys. Pruterudkoia har servering på helgene fra jul og ut sesongen.

FOTBALL: På idrettsanlegget i Åsbygda finnes gressbaner, ballbinge og grusbane. Åpen kiosk ved alle kamper.

SYKKELGRUPPE: Har registrert sykkelgruppe slik at medlemmer kan sykle for Åsbygda IL

IDRETTSSKOLE: Idrettsskolen tilbyr ulike aktiviteter gjennom året: Ballspill, gratis svømmetrening i Stange, skileik, sykkel i terrengløype, ute og innelek, samt skyting for de eldste ungene.

Gjetholmsjøen

Ca 5 km fra Åsbygda ligger Gjetholmsjøen med flott badeplass og god temperatur i vannet. Her bygges det sanitæranlegg, handikapp toalett og omkledningsrom. Fra Gjetholmsjøen er det gode padlemuligheter videre oppover i elva.

Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar