Skarnes - 3 solgt! Kun en igjen! Nye moderne 4-roms selveierleiligheter i 4-mannsbolig. Egen garasje og sportsbod.

Holtvegen 6, 2100 SKARNES

Pris fra

kr 2 650 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 78 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Kongsvinger
2212 Kongsvinger
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter avtale med Boligkonsulent.

Fremdrift

Boligene igangsettes ved mottatt igangsettingstillatelse fra kommunen.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Beliggenhet

Holtvegen ligger sentralt på Skarnes og i starten av det etablerte boligfeltet Tronbøl. I sentrum finnes café/spisesteder, bank, post i butikk, frisør, blomsterbutikk, klesforretninger og matbutikker som Kiwi, Coop, Rema 1000, Spar, Joker og Europris. Rådhuset , bibliotek, Skarnes ungdomskole, Skarnes Barneskole og legesenter.

Innhold

Hver leilighet leveres med meget god standard som eik parkett på gulv, ferdigmalte veggplater type 5-bord fra Huntonit, flislagte gulv og vegger på bad med vegghengt toalett og ferdig opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det settes også inn en moderne
baderomsinnredning fra den norske kvalitets-produsenten Linn bad. Kjøkkenet leveres i hvit profilert utførelse som inneholder mye plass på kjøkkenbenk, i skuffer og skap. Hvert soverom får garderobeskap til oppbevaring av klær. Hver leilighet har også innvendig bod med tilgang fra det ene soverommet som kan brukes til oppbevaring. Stua får store vinduer som gir mye lys inn i leiligheten og med dør ut til terrasse/Balkong. I stua er det også en fin vedfyrt peisovn en kan tenne opp hvis en ønsker det. Den plasseres som anvist på tegning. 4- mannsboligen blir bygget etter de nye tekniske forskriftene, TEK 17. Det betyr blant annet at en får hele 25 cm isolasjon i ytterveggene,
3-lags energi glass i vinduene og balansert ventilasjon. Utvendig så har hver leilighet en romslig og solrik uteplass på terrasse eller balkong. Til hver leilighet tilhører egen garasje med elektrisk portåpner og stor sportsbod i bakkant. Her er det god og trygg plass til bilen din. Det er også avsatt plasser til gjesteparkering. Veien inn til boligen og gårdsplass asfalteres og plenarealet tilsåes med plenfrø når været/årstiden tillater det. Hver leilighet seksjoneres og utearealet blir fordelt til fellesarealer.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom får hvitlasert 3-stavs eikeparkett på gulv, 5-bord kostemalte veggplater, hvitmalt gips i tak(himling). Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad/vask blir det flislagte vegger samt gulv med varmekabler og fliser.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater som fargevalg, fliser og parkett.

KJØKKEN
Norema leverer kjøkkeninnredningen til leilighetene.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen og evt. tilvalgsmuligheter.

BAD OG VASKEROM
Bad/vask får 90 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Eventuelle tilvalg avtales med boligkonsulent.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Unntak kan være i vegger mot nabo der det er lyd/brannvegg. Der leveres det åpent el anlegg. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Det leveres blant annet utelys på boligen, ved inngang og på balkong/terrasse samt i garasje. Eventuelle tilvalg avtales med boligkonsulent.

FASADER
Fasader leveres med fabrikkmalt trepanel i henhold til tegninger. Dette gjør at fremtidig vedlikehold er minimalt. Trykkimpregnerte stolper og rekkverk. Synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverkets utforming leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

GARASJE OG SPORTSBOD
Egen garasje med elektrisk portåpner og sportsbod leveres iht. egen tegning og plassert iht. skissert situasjonsplan.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Det leveres pipe og peisovn av typen Contura 810 fra Varmefag klart til fyring. Bad/vask får varmekabler. Det er mulig å få leilighetene levert med varmefolie under alle gulv. Ta kontakt med boligkonsulent for informasjon.

Parkering

På felles eiendom vil det bli anlagt parkering og egen garasjeplass.

Kjøpsbetingelser

OMKOSTNINGER

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart av grunnarbeider og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling ved overtakelse av ny leilighet.

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien kr 5 625,-
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 202,-

Med leilighet til kr 2 650 000,- Totalpris med omkostninger fra kr 2 656 877,-

Totalt estimeres omkostninger til kr 6 877,-

Andre omkostninger:
1. Tilkobling for vann- og avløp er inkludert.
2. Tilkobling av strøm er inkludert.
3. Tilkobling fiber/bredbåndsleverandør tilkommer.

Diverse

Er du en av dem som følger tett med på bruktmarkedet og som ofte er innom leilighet og hus visninger uten å føle at du finner akkurat det hjemmet du er på jakt etter? Vi anbefaler deg å tenke nytt og heller investere pengene dine i et splitter ny bolig. Investeringskostnadene er kanskje noe høyere, men samtidig får du tilbake noe som er flunkende nytt og topp moderne. I tillegg er det mange flere fordeler med å ha ny bolig - bare se her:
1.Ny bolig er ofte billigere enn brukt bolig på lang sikt. I løpet av fem år bruker du i snitt 115.000 kroner* til vedlikehold av en bruktbolig. Disse pengene kan du heller legge ekstra på budsjettet ditt og kjøpe en splitter ny bolig.
2.Du slipper oppussing og uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader
3.Du kan ofte tilpasse leiligheten etter dine ønsker og behov
4.Du får boligen til fastpris - unngår hektiske budrunder
5.Du får fem års reklamasjonsrett ved kjøp av ny bolig
6.Du får fremtidsrettede energiløsninger - som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming
7.Et toppmoderne ventilasjonsanlegg gjenvinner varmen og skaper et godt inneklima
8.Du slipper uventede økonomiske overraskelser etter overtakelsen
9.Våre boligkonsulenter hjelper deg med råd og veiledning - gir deg et tryggere boligkjøp.
10.Ved kjøp av bruktbolig må du betale 2,5 prosent i dokumentavgift av hele kjøpesummen, mens ved å bygge nytt betaler du kun samme prosentandel av tomteprisen
*Tall fra Prognosesenteret

Holtvegen 6, 2100 SKARNES

Loading map...
Les mer om nabolaget