Skarnes/Tronbøl - Ny halvpart tomannsbolig i Holtvegen - 4 roms

Skarnes/Tronbøl - Ny halvpart tomannsbolig i Holtvegen - 4 roms

Holtvegen 6, 2100 SKARNES

Pris fra

kr 3 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 103 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Kongsvinger
2212 Kongsvinger
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Boligen igangsettes ved mottatt godkjent byggemelding fra Sør-Odal kommune. Byggetid er estimert til ca 1 år etter mottatt godkjent byggemelding.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Tomten boligen skal bygges på er tilnærmet flat og ligger nære Skarnes sentrum. Eiendommen er nylig fradelt fra Holtvegen 6.
Prosjektet består av den populære tomannsboligen Nova fra BoligPartner. Dette er en godt gjennomtenkt vertikaldelt tomannsbolig med stor åpen stue/kjøkken løsning, 3 soverom, 2 fine bad som har kvalitets fliser på vegger og gulv, vegghengte toalett, dusjvegger som kan felles inn. Boligen har masse bodplass med utvendig sportsbod, bod under trapp og en stor bod i 2.etg. Alle vegger unntatt bad får glatte, moderne overflater med gips som er sparklet og malt. Himlinger leveres med gips som sparkles og males. Alle gulv leveres med lys eikeparkett unntatt entre' som har fliser.

Beliggenhet

Holtvegen ligger sentralt på Skarnes i starten på det etablerte boligfeltet Tronbøl. Her er det kort veg til Skarnes sentrum med butikker, restauranter, togstasjon, legesenter, Rådhus, ungdomskole og ny barneskole som er under bygging. Skarnes har videregående skole og Solbakken folkehøyskole. Skarnes har mange aktiviteter og tilby som fotball, håndball, ski, vannski og mange turløyper sommer og vinter. Gå inn på www.sor-odal.kommune.no for mer info.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra E16. Kjør over Skarnes bru. Kjør rett fram i første rundkjøring.
Ta til høyre i neste rundkjøring. Kjør ca 1 km på riksveg 175 og ta til venstre mot Tronbøl. Du er da i Holtvegen. Kjør rett fram ca 200 meter og eiendommen ligger på venstre side.

Parkeringsforhold

Det etableres parkeringsplasser på egen eiendom for 2 biler pr. enhet.

Beskrivelse

Det leveres hvitmalte glatte gipsvegger i alle tørre rom og i alle himlinger. Mulighet for fargevalg på vegger.

Gulv i tørre rom leveres med 3-stavs lys eikeparkett type 'Landås' fra Fargerike Sletvold.

På badene leveres hvite 25x40 fliser på veggene.
På gulv leveres 20x20 cm fliser med mulighet for fargevalg.

Det leveres 60x60 cm fliser i fargen grå i entre'.

Trappen til 2.etg leveres hvit malt med eikelameller i trinn, hvite tette opptrinn.

Sigdal kjøkkeninnredning, med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke.

På badet i 1. etg leveres hvit servantinnredning 'Hilde' fra Linn bad med speil og lys. Vegghengt toalett og 90x90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin.

På badet i 2. etg. leveres 90 cm hvit servantinnredning 'Hilde' fra Linn bad med speil og lys. Vegghengt toalett og 90x90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører.

Innvendige dører leveres av typen Visjon 1 fra Kloppen trevare. Dørene er i heltre som er hvitmalt.

Pipe og peisovn leveres fra Varmefag. Peisovnen er av typen Contura 810 og leveres med plate under ovn klar til fyring.

Boligen leveres med elektrikerleveranse som er iht NEK400 kravet. Det betyr at boligen leveres med opplegg klart til lys/lampe i alle himlinger. Lys brytere og veggkontakter i alle rom. Kjøkken klargjøres med nødvendige stikkontakter for stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin etc. Det leveres varmekabler i gulv med fliser som entre' og begge bad.
Det leveres utelys ved inngangsdør, ut fra balkong og ute ved uteplass utenfor stue.

Boligen leveres med balansert ventilasjonssystem som vil rense luften som kommer inn i boligen og luften som går rundt i boligen. Dette er anbefalt spesielt for de med pollenallergi.

Utvendig levere boligen med Royal impregnert kledning/panel med naturlig farge i brun/mørk brun. Denne trenger ikke overflatebehandling rett etter montering men etter leverandøren sine anvisninger. Takstein, takrenner og nedløp leveres i grå farge. Det leveres treplattinger ved inngang til boligen og utgang hage.

Veier og plasser asfalteres og
på grøntområder legges det ferdigplen.

Det er mulig å endre på leveranser hvis en kommer inn tidlig i prosessen. Avtales med Boligkonsulent.

Holtvegen 6, 2100 SKARNES

Loading map...
Les mer om nabolaget