Byggeklar tomt med nydelig utsikt til Mjøsa.

Svennerudvegen 37 C, 2350 NES PÅ HEDMARK

Pris

kr 360 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 360 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Adkomst

Ta av fra E6 i Neskrysset, like nord for avkjøring til Brumunddal. Følg Nesvegen over Framnesbrua og videre skilting mot Tingnes/ Nes Kirke. Kjør over brua til Helgøya, og ta første veg til høyre. Ta deretter til venstre opp Svennerudvegen, og tomtene ligger på høyre side.

Kort om eiendommen

Bygge klar tomt med opparbeidet veg, vann og kloakk. Tomten er på ca 770 kvm og ligger i nordvest-vendt helling. Tomtene er bort imot flate og krever lite gravearbeider og massehåndtering. Det er bygge klausul på tomten og de må bebygges med bolig fra BoligPartner AS.
Tomten vil få adresse Svennerudvegen 37 c.

Regulering

Reguleringsplan Bjørklunden

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Tomten har byggeklausul med Boligpartner AS. På denne tomten passer flere av BoligPartner sine hus modeller. Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for ytterligere opplysninger eller visning av tomten. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.

Overtakelse

Etter avtale med selger.

Svennerudvegen 37 C, 2350 NES PÅ HEDMARK

Loading map...

Flere boliger fra BoligPartner Hamar