Tomt selges - solrikt og sentral beliggenhet i Brumunddal sentrum

Kirkevegen 72, 2380 BRUMUNDDAL

Pris

kr 1 000 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 000 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

Fra Brumunddal sentrum kjører du mot forbi Nordåsveien Plantesenter og svinger til høyre i første rundkjøring inn på Kirkevegen. Etter 250m ligger eiendommen på venstre side.

Kort om eiendommen

Du kan nå sikre deg denne tomten med umiddelbar nærhet til Brumunddal sentrum. Området har kort veg til barnehage, skoler, butikker , etc. Tomtens beliggenhet er i en rolig gate med et etablert nabolag.

Regulering

På denne tomten er det byggeplikt med BoligPartner AS. Vi har boliger til alle og enhver - ta kontakt med oss for å bygge din drømmebolig.

Parkering

Parkering på egen tomt

Sentrale lover

Reguleringsplan for Svestad-Øverkvern

Viktig informasjon

Kjøper av tomten må etablere en mur mot naboens tomtegrense og ny innkjøring. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Umiddelbart etter fradeling

Kirkevegen 72, 2380 BRUMUNDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar