KUN 2 TOMTER IGJEN I SJUSJØLIA - Birkenhytta Storåsen rommer 4 sov og hems på 43m2. Ski in/out

Sjusjølia tomt 5, trinn 4, 2612 SJUSJØEN

Pris

kr 2 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 790 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Eksterne lenker

Hjemmeside Sjusjølia Prospekt trinn 4

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Sjusjølia - vårt spennende nye hyttefelt ligger kun 1,9 kilometer før du kommer til Sjusjøen sentrum. De nydelige skiløypene finner du like utenfor hytteveggen - så her er det bare å spenne på deg skia.
På Sjusjøen er du sikret flotte skiløyper seks måneder i året. Her finnes også et skisenter for deg som liker alpint. Sjusjøen er også stedet for deg som synes kiting, hundekjøring eller kanefart er spennende. Om sommeren kan du glede deg til flotte fotturer i terrenget eller minnerike opplevelser fra sykkelsetet. Prøv også en kanotur i fjellelvene - naturopplevelsene venter på deg.

Beskrivelse av boligen

Med et gulvareal på hele 121m2, er Birkenhytta Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte stue- og kjøkkenområde på hele 41,8 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter på hovedplanet og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems på hele 43 kvm med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til både en ekstra TV-stue samt to rom i hver ende med muligheter for til sammen fire sengeplasser.
Storåsen har også store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Se også vår hjemmeside for Sjusjølia - link til høyre på siden.
Her kan du se oversikt over alle 5 hyttemodellene og hvilke tomter som er ledige pr d.d.

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet Birkenhyttene. Kolleksjonen består av fem moderne hytter med smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie. Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen – sommer som vinter.
Birkenhyttene er prisgunstige og bygges i en ren innpakning, med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

Standard

Overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til hytteserien og leveres i hvit utførelse. Karm og utforinger har samme farge som dørblad. Terassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innerdører er hvitmalte og av typen "Visjon 1" med hvitmalte foringer.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning og omramminger er grunnet. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
Impregnert trevirke leveres ubehandlet. Sort dobbeltkrum takstein på tak. Imgregnert trevirke leveres ubehandlet.

Til innvendig kledning vegg leveres hytten med liggende beiset slettpanel 14x145mm. På baderom/vask er det flismønstert hvite baderomsplater. I himling er det hvitpigmentert skyggepanel 13x120mm. Boder og evt tørkerom leveres med ubehandlet granpanel. Badstuedør inn til evt. tørkerom er standard.
Alle innervegger er isolerte.

Gulv og lister:
3-stavs kvalitetsparkett av typen eik-struktur i alle soverom, stue, kjøkken og evt. hems. 30x60 cm skiferlignende fliser på første del av gang/entre eller i hele vindfanget. Bad/vask og evt tørkerom leveres med gulvfliser med sokkelfliser. 20x20cm grå slett. Gulv i «uteboder» leveres med ubehandlet betonggulv. Listverk langs gulv, vegg og karm vil være beiset i samme farge som veggpanel.

Veranda/platting:
Impregnert platting/trapp ved inngang og boddør. Impregnert platting (ca12m2) for hyttene med terrassedør.

Hemstrapp:
I hytter med hems, leveres sambatrapp

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Sigdal. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Benkearmatur/led under overskap kjøkken. Hvitevarer leveres ikke.

Bad:
Baderomsinnredning fra Villeroy & Boch i hvit høyglans med underskap, speil og lys. Dusjvegger 90x90cm.
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. 200 liter varmtvannsbereder blir plassert i boden.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010. Utebelysning/downlights over inngangsparti. Utlampe ved boddør og terrassedør. Det leveres taklamper på alle soverom og bod og benkearmatur på kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Inngår ikke i denne leveransen. Rørfremføring er inkludert.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter fra bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glassplate på gulv og glassdør. Svartlakkert stålpipe. Panelovn i alle soverom og en i stue/kjøkken. Varmekabler på bad/vask og i første del av gang/entre og i hele vindfang.


Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre.

Annet

Utomhus og grunnarbeider:
Hytta leveres med grav- og betongarbeider, samt bunnledninger og inntakskabel for strøm.
Gårdsplass leveres gruset med hyttestandard med biloppstillingsplass. Gruset «stripe» rundt hytten som ivaretar dreneringen.
Grov/terrengplanert tomt.

Kjøp av hytte :
Hytta med grav og grunnarbeider selges av BoligPartner på kontrakt formularet NS 3425. Festetomt med tilhørende avgifter selges direkte til kjøper fra grunneier. Tilknytningsavgifter, byggesaksgebyr og fradelingskostnader kommer i tillegg og vil gå direkte til kjøper
fra kommune og Brøttum Almenning og utgjør samlet ca kr.110.000,-

Generelle forhold:
Det tas ingen forbehold ift graving og betongarbeid. 5 års reklamasjonsrett og kontrakt iht norsk standard, bustadoppføringslova. Bygget er forsikret under oppføring. Inkludert prosjektering, byggesøknad, situasjonsplan, nabovarsling og byggeledelse under oppføring.
Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet og prisendring. Prisnivå pr. 15.3.2018. Viser også til vår standard leveransebeskrivelse.
Illustrert situasjonsplan er kun orienterende og møneretningen er fastsatt i lengderetningen på byggerammene.

Det tas forbehold om byggetillatelse og evt feil i prospektet.
Pris pr 15.3.2018

Adkomst

Feltet ligger på venstre side når du kommer opp Sjusjøvegen, bare 1,9km før Sjusjøen sentrum. Ta av inn Store Kvanndalsvegen. Det er skiltet med BoligPartner og Brøttum Almenning ved innkjøringen.
Se finn-kart i annonsen for eksakt veibeskrivelse og beliggenhet.

Tomter

Tomtene er festetomter. Pr d.d er det kr. 833,- pr mnd i festeavgift.
Komplett hytte med grav og grunnarbeider selges av BoligPartner. Avtaler vedr. festetomt inngås direkte mellom kjøper og grunneier Brøttum Almenning.

Sjusjølia tomt 5, trinn 4, 2612 SJUSJØEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer