BRUMUNDDAL - Nye moderne eneboliger med egen hage og flott utsikt! Solrikt og barnevennlig.

Slåttsvelia, 2386 BRUMUNDDAL

Pris

kr 4 555 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 555 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 127 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Berga

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Solrik beliggenhet på et rolig område kun 3 km fra Brumunddal sentrum.

Beskrivelse av boligen

På Slottsveen Boligtun i Brumunddal har vi to moderne eneboliger av modellen Berga til salgs. Boligene er nøkkelferdige og har egen hage med flott utsikt over Brumunddal. Tomtene heller mot sør og må opparbeides med plen og beplantning. Asfaltert innkjøring og gårdsplass med god plass til parkering på egen grunn. Gode solforhold.

BERGA 1: Kr 4 645 000,- Tomt ca 520 kvm
BERGA 2: Kr 4 555 000,- Tomt ca 600 kvm

Berga er en av våre flotte husnyheter. Boligen har et moderne og stilrent uttrykk og inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

Innhold

Underetasje: 2 soverom, bad/vaskerom, sportsbod og bod/teknisk rom. Integrert garasje med direkte adkomst til huset. Inngangspartiet til boligen er også i underetasjen.
1. etasje: Soverom, walk-in closet, bad/vaskerom, stue/kjøkken, overbygd veranda.

Standard

INNVENDIGE OVERFLATER
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet. Vi garanterer at alt av tekniske krav og forskrifter er ivaretatt.

Vegger og Himling:
Innervegger og himling leveres med gips som skjøtesparkles og males. På begge bad er veggene flislagte med hvite, matte fliser 20x50cm.

Gulv:
I oppholdsrommene har vi valgt en mattlakkert 14 mm 3-stavs lys eikeparkett. Begge bad, bod og sportsbod vil bli flislagt med mørkegrå fliser 20x20cm. Entré vil flislegges med grå fliser 30x60cm.

Bad / Vask:
Begge bad er flislagt med hvite, matte fliser 20x50cm på vegg og mørkegrå fliser 20x20cm på gulv. Baderomsinnredningen leveres fra Arve Hagen og inkluderer hvite høyglans servantskap med to store skuffer, samt heldekkende servant i støpemarmor. Speil med LED-lys over. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180 grader. Vegghengt toalett.


LISTVERK
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.


TRAPPER
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Håndrekke og vanger leveres fabrikkmalt hvit. Trinn leveres i lakkert laminert eik. Vertikale stålspiler.


KJØKKEN
Kjøkken leveres av Sigdal i henhold til egen kjøkkentegning som fåes ved henvendelse til selger. Hvitevarer er ikke inkludert.


DØRER
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.


ViINDU
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.


ELEKTRISK / VENTILASJON / SENTRALSTØVSUGER
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Det blir lagt varmekabler i entré, begge bad/vaskerom, bod og sportsbod. Boligen leveres også med peisovn type Curve 100.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Avtrekk skjer i bad. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Sentralstøvsuger:
Det leveres sentralstøvsuger med lydfelle og skjulte rørfremføringer til sugekontakter.


TELEFON / TV / BREDBÅND
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.


TILVALG
Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligen. Hvis kjøper kommer inn i byggeprosessen på et tidlig tidspunkt vil det allikevel være mulig å gjøre enkelte tilvalg/endringer av overflater samt kjøkken.

Beskrivelse (type bolig)

På Slottsveen Boligtun i Brumunddal kommer det tre moderne eneboliger til salgs. Boligene er nøkkelferdige og har egen hage med flott utsikt over Brumunddal.

Adkomst

Felles adkomst for de tre boligene inn fra Slåttsvelia.

Parkering

I egen garasje samt oppstillingsplass på tomta.

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og vedovn type Curve 100. Varmekabler i hallen og på begge bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Slåttsvelia, 2386 BRUMUNDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar