Innholdsrik enebolig med 4 soverom og 2 bad.

Almslivegen, 2372 BRØTTUM

Pris

kr 3 840 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 840 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 154 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Meget flott beliggenhet med naturskjønne omgivelser. Fra tomtene er det svært god utsikt med veldig god solgang da tomten er nordvest vendt.
Området ligger 15 minutter fra Lillehammer og Moelv. Barnevennlig med gangavstand til barne- og ungdomskole. Inntil tomteområdet ligger det lysløype med muligheter for å nå andre løypenett. På Brøttum er det også en liten alpinbakke med tautrekk for store og små vinterstid.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom leveres Parkett eik 3-stav lysehvit børstet. Panelplater på vegg i alle tørre rom. Himlinger leveres med hvitmalte takplater. Vegg på begge bad leveres med baderomsplater.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er inkludert kjøkken med verdi pålydende 105.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett eller buet utførelse og vegghengt WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Oppvarming

Stålpipe med peisovn type Curve 100. Varmekabler innvendig bod, begge bad og hall/trapp.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er ikke inkludert.

Almslivegen, 2372 BRØTTUM

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer