Praktisk og moderne enebolig med carport.

Almsivegen , 2372 BRØTTUM

Pris

kr 3 090 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 090 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 87 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Meget flott beliggenhet med naturskjønne omgivelser. Fra tomtene er det svært god utsikt med veldig god solgang da tomten er nordvest vendt.
Området ligger 15 minutter fra Lillehammer og Moelv. Barnevennlig med gangavstand til barne- og ungdomskole. Inntil tomteområdet ligger det lysløype med muligheter for å nå andre løypenett. På Brøttum er det også en liten alpinbakke med tautrekk for store og små vinterstid.

Beskrivelse av boligen

Lettstelt og tilgjengelig med hagen like utenfor. Lugo er et smart vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen. Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom leveres laminat type Haro Eik Highland matt, hvitmalt gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. Bad, vindfang og bod leveres med flis og varmekabler. Vegg på bad leveres med flis.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er inkludert kjøkken med verdi pålydende 100.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett eller buet utførelse og vegghengt WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres tre utvendig lamper og enkel taklampe i boder. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Oppvarming

Stålpipe med peisovn type Curve 100. Varmekabler innvendig bod, vindfang og bad.

Parkeringsforhold

En parkering i carport. Øvrig parkering gårdsplass.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er ikke inkludert

Almsivegen , 2372 BRØTTUM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer