Stor familiebolig sentralt i Brumunddal.

Børkesvevegen 63, 2386 BRUMUNDDAL

Pris

kr 4 971 400,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 971 400,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 169 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Hage, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beskrivelse av boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Adkomst

Fra Brumunddal sentrum kjører du opp Industrigata og tar 1 høyre opp Berger Langmoens veg. Deretter tar du til høyre inn på Narudvegen. kjør ca 900 meter så inn til høyre. Du er nå i Børbesvevegen. Følg vegen til du er fremme ved nr 63.

Beskrivelse (type bolig)

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut - supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Oppvarming

Alle rom med fliser på gulv har inkl. varmekabler. Det leveres Stålpipe med en CURVE 100 s peisovn.

Overtakelse

Etter avtale med selger

Børkesvevegen 63, 2386 BRUMUNDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar