Sjusjøens flotteste utsiktstomter i Birkebeinerbakken Panorama. Langrennski in/out

Birkebeineren Panorama - tomter, 2612 SJUSJØEN

Pris

kr 1 800 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 800 000,-
  • Boligtype Fritidstomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Eksterne lenker

Brøttum almenning - tomteoversikt

Fasiliteter

Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Birkebeinerbakken Panorama er et attraktivt tomtefelt på Sjusjøen.
Feltet ligger like vest for Sjusjøen sentrum og øverst ved den gamle alpinbakken, Birkebeinerbakken. Denne bakken er oppkjørt til aking og skilek, samt at det er bygget gapahuk og grillplass for kos og god stemning.

Tomtene ligger solvendt og med fantastisk flott utsikt. Utsyn blåne på blåne helt fra øst med Hedemarksvidda, Skreiskaret på Toten, Norefjell, videre til Spåtind i Oppland, Jotunheimen og Galdhøpiggen, og Skeikampen øverst i Gausdal. Det er også utsyn over Næravannet, Mesnavannet, Bådshaugtjernet og Avskåkåvannet. Solvinkelen er over 180 grader.

Her er det åpent og fritt og lett skrånende terreng som gir fri sikt. Høyde over havet er 850 moh. Ca 5 min i bil fra Sjusjøen sentrum og ca 10 min kjøring fra Sjusjøen Skisenter med muligheter for alpint. Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. Vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper, og kort avstand til alpinanlegg og skiskytterarena.

På sommeren er turstiene mange, med muligheter for flere toppturer. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter - og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Ellers finner du pub, kafeer, hotell og fjellstue her, samt butikker både på Sjusjøen og i Mesnali.
Det er helårsvei, vann og avløp, strøm og bredbånd.
Feltet ligger høyt og det er kun 3 km opp til Sjusjøfjellet, et av Sjusjøens beste utsiktstopper. Dette er et av de fine turmålene både sommer og vinter. Det er også et hav av muligheter ellers både for fotturer, sykkelturer og ikke minst skiturer. Det vil gå skiløype gjennom feltet som blir knyttet til et løypenett på hele 350 km. Birkebeinerløypa ligger også kun 500 meter fra feltet. Til Sjusjøen skisenter med muligheter for alpint, skiskyting, rulleskibane og downhill sykling er det kun 5-10 minutter å kjøre. Så mulighetene er mange!

Adkomst

Birkebeinerbakken Panorama ligger ca. 25 min. kjøring fra Lillehammer, og ca 2 timer fra Oslo. Avstanden til Gjøvik er ca. 40 min. og Hamar 45 min.

Du finner feltet ved å kjøre til Sjusjøen sentrum, der du tar til venstre mot Nordseter. Deretter tar du ned til venstre igjen, ved en stort Informasjonsskilt for Brøttum Almenning og rett før du kommer til gamle Birkebeinerbakken. Når du kjører ned der, har du feltet til høyre for deg. Her kjører du på helårsvei helt frem til tomta.

Beskrivelse (type bolig)


Birkebeineren Panorama - tomter, 2612 SJUSJØEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer