Hytte på Sjusjøen med populær beliggenhet i Birkebeinerbakken Panorama. Flott utsikt! Tomt, grav og betong inkl. i pris.

Birkebeineren Panorama - tomt 31, 2612 SJUSJØEN

Pris

kr 4 507 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 507 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Birkebeinerbakken Panorama er et nytt attraktivt tomtefelt på Sjusjøen.
Feltet ligger like vest for Sjusjøen sentrum og øverst ved den gamle alpinbakken, Birkebeinerbakken. Denne bakken er oppkjørt til aking og skilek, samt at det er bygget gapahuk og grillplass for kos og god stemning.

Tomt nr 31 ligger nær inn mot friområdet / Birkebeinerbakken og er solvendt og med fantastisk flott utsikt. Utsyn blåne på blåne helt fra øst med Hedemarksvidda, Skreiskaret på Toten, Norefjell, videre til Spåtind i Oppland, Jotunheimen og Galdhøpiggen, og Skeikampen øverst i Gausdal. Det er også utsyn over Næravannet, Mesnavannet, Bådshaugtjernet og Avskåkåvannet. Solvinkelen er over 180 grader.

Her er det åpent og fritt og lett skrånende terreng som gir fri sikt. Høyde over havet er 850 moh. Ca 5 min i bil fra Sjusjøen sentrum og ca 10 min kjøring fra Sjusjøen Skisenter med muligheter for alpint. Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. Vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper, og kort avstand til alpinanlegg og skiskytterarena.

På sommeren er turstiene mange, med muligheter for flere toppturer. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter - og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Ellers finner du pub, kafeer, hotell og fjellstue her, samt butikker både på Sjusjøen og i Mesnali.
Det er helårsvei, vann og avløp, strøm og bredbånd.
Feltet ligger høyt og det er kun 3 km opp til Sjusjøfjellet, et av Sjusjøens beste utsiktstopper. Dette er et av de fine turmålene både sommer og vinter. Det er også et hav av muligheter ellers både for fotturer, sykkelturer og ikke minst skiturer. Det vil gå skiløype gjennom feltet som blir knyttet til et løypenett på hele 350 km. Birkebeinerløypa ligger også kun 500 meter fra feltet. Til Sjusjøen skisenter med muligheter for alpint, skiskyting, rulleskibane og downhill sykling er det kun 5-10 minutter å kjøre. Så mulighetene er mange!

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Standard

Overflater

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Trapper:
Det leveres sambatrapp

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve S 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Birkebeinerbakken Panorama ligger ca. 25 min. kjøring fra Lillehammer, og ca 2 timer fra Oslo. Avstanden til Gjøvik er ca. 40 min. og Hamar 45 min.

Du finner feltet ved å kjøre til Sjusjøen sentrum, der du tar til venstre mot Nordseter. Deretter tar du ned til venstre igjen, ved en stort Informasjonsskilt for Brøttum Almenning og rett før du kommer til gamle Birkebeinerbakken. Når du kjører ned der, har du feltet til høyre for deg. Her kjører du på helårsvei helt frem til tomta.

Beskrivelse (type bolig)


Birkebeineren Panorama - tomt 31, 2612 SJUSJØEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer