Nøkkelferdig familiehytte. Solrikt og flott beliggende i Birkebeineren Panorama, Sjusjøen. Tomt, grav og betong inkl!

Birkebeineren Panorama - tomt 43, 2612 SJUSJØEN

Pris

kr 6 060 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 060 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 126 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt vann

Beliggenhet

Birkebeinerbakken Panorama er et attraktivt tomtefelt på Sjusjøen.
Feltet ligger like vest for Sjusjøen sentrum og øverst ved den gamle alpinbakken, Birkebeinerbakken. Denne bakken er oppkjørt til aking og skilek, samt at det er bygget gapahuk og grillplass for kos og god stemning.

Tomt nr 43 ligger fint til, solvendt og med flott utsikt. Utsyn blåne på blåne helt fra øst med Hedemarksvidda, Skreiskaret på Toten, Norefjell, videre til Spåtind i Oppland, Jotunheimen og Galdhøpiggen, og Skeikampen øverst i Gausdal. Det er også utsyn over Næravannet, Mesnavannet, Bådshaugtjernet og Avskåkåvannet. Solvinkelen er over 180 grader.

Her er det åpent og fritt og lett skrånende terreng som gir fri sikt. Høyde over havet er 850 moh. Ca 5 min i bil fra Sjusjøen sentrum og ca 10 min kjøring fra Sjusjøen Skisenter med muligheter for alpint. Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. Vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper, og kort avstand til alpinanlegg og skiskytterarena.

På sommeren er turstiene mange, med muligheter for flere toppturer. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter - og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Ellers finner du pub, kafeer, hotell og fjellstue her, samt butikker både på Sjusjøen og i Mesnali.
Det er helårsvei, vann og avløp, strøm og bredbånd.
Feltet ligger høyt og det er kun 3 km opp til Sjusjøfjellet, et av Sjusjøens beste utsiktstopper. Dette er et av de fine turmålene både sommer og vinter. Det er også et hav av muligheter ellers både for fotturer, sykkelturer og ikke minst skiturer. Det vil gå skiløype gjennom feltet som blir knyttet til et løypenett på hele 350 km. Birkebeinerløypa ligger også kun 500 meter fra feltet. Til Sjusjøen skisenter med muligheter for alpint, skiskyting, rulleskibane og downhill sykling er det kun 5-10 minutter å kjøre. Så mulighetene er mange!

Beskrivelse av boligen

Utsikten er en storslått drømmehytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Standard

Overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til de ulike hytteseriene som leveres med hver sin farge som standard. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i ubehandlet laminert furu. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Terassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører leveres hvitmalt med 3 speil og med hvitmalt karm og utforinger. Hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 2-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning leveres med grunning. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Innvendig vegger skygge skrå, stående. Himling faspanel 12x120. Pappshingel på tak.

Gulv:
3 stavs eikeparkett på kjøkken, stue, soverom, gang, og innvendig bod. Gulvfliser i entre, bad/wc, bad/vask.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Veranda/platting:
Impregnert platting på bakken ved inngang og veranda.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning og hvitevarer: Verdikort fra Sigdal på kr 85.000,- er inkludert i leveransen. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Benkearmatur under overskap kjøkken.

Bad:
Baderomsinnredning av typen Villeroy & Boch. Dusjvegger 90x90cm. Baderomsplater Fortissimo på vegger bad og bad/vask . På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 liter varmtvannsbereder, kran for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2014. Utelamper ved inngangsparti og veranda.

Telefon / tv / bredbånd:
Inngår ikke i denne leveransen.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 m glassplate på gulv. Varmekabler på bad, bad/vask og entre.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Generelle forhold:
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.
Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Birkebeineren Panorama - tomt 43, 2612 SJUSJØEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer