3 Selveiertomter med gode sol og lysforhold. Barnevennlig og med Mjøsutsikt.

Slåttsveen, 2386 BRUMUNDDAL

Pris

kr 350 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 350 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem

Beliggenhet

Slaatsveen Boligtun ligger i et barnevennlig og rolig område ca. 3 km nordøst for sentrumskjernen av Brumunddal. De siste årene har Brumunddal hatt en flott byutvikling, og oppleves i dag som en koselig liten by som tilbyr alt du trenger av fasiliteter i hverdagen. Med flere butikker, bibliotek, bankfilial og flere spisesteder. Sentrum har jernbane med tilknytning til Oslo, Trondheim og Østlandsområdet for øvrig. Nærmeste dagligvare ligger 2 km unna. Fra boligtunet er det kort og trygg skoleveg til Hempa barneskole og barnehage som kun ligger 1 km unna. 2 km til ungdoms- og videregående skole.

På Slaatsveen Boligtun bor du landlig, men likevel sentralt og med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Både Elva Brummunda og Bjørgeberget ligger ikke langt unna eiendommen. Her er det flotte turmuligheter langs elva og ned mot sentrum, og fine turmuligheter i skogen opp mot Bjørgeberget. Fra boligene er det kort veg til bussholdeplass.

Selve tomtene har fin plassering ovenfor boligtunetog er betegnet som område B8 på vedlagte områdekart. Tomt B81, B82 og B83 er nå til salgs fra Boligpartner AS

Adkomst

Fra midtre rundkjøring i Brumunddal sentrum følger man Berger Langmoens veg og Narudvegen. Etter ca. 3 km tar man til høyre og inn i Slåttsvevegen. Følg vegen nedover, ca. 300 m og du får området, hvor Slaatsveen Boligtun skal utvikles, på venstre hånd. Tomtene B 81, B82 og B83 ligger ca 170 meter nord/øst oppe i skråningen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene vil få opparbeidet veg, vann og kloakk innenfor hver tomtegrense.De forskjellige tomtene er inntegnet og nummeret i vedlagte oversiktkart og prisliste. Det gjøres oppmerksom på at inntegningene kun er en omtrentlig illustrasjon. Situasjons-/reguleringskart vil danne utgangspunkt for oppmåling av tomtene. Eksakt areal vil foreligge når tomtene er ferdig oppmålt og det må påregnes noe avvik i forhold til oppgitte størrelse/areal. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes og kjøper kan av den grunn ikke kreve reduksjon i kjøpesummen.

Tomtepriser

Tomt B81 Kr 364 000.- pluss omkostninger og dokumentavgift.
Tomt B82 Kr 454 000.- pluss omkostninger og dokumentavgift.
Tomt B83 Kr 350 000.- pluss omkostninger og dokumentavgift.
På disse 3 tomtene vil det være byggeplikt med Boligpartner AS.
Ta kontakt med selger for vising av tomt og tilbud på bolig.

Slåttsveen, 2386 BRUMUNDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar