FAMILIEVENNLIG hytte med 3 soverom, hems og stor stue/kjøkkenløsning 3 timer unna Oslo. Alpinbakke og milevis med skiløyper.

Bjørnelabben 44 Renåfjellet, 2485 RENDALEN

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 85 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Last ned

Leveranseoversikt

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Renåfjellet, Bjørnelabben 44 (GID 10/534), i Rendalen kommune. Skispor og turstier går rett utenfor hyttetomta så her er det perfekt for de som liker å være ute både vinter og sommer.

Området er åpent og solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn og spredte furutrær. Renåfjellet ligger ca. 2 timer fra Hamar og ca. 3 timer fra Oslo med bil og det er helårsvei helt frem til tomtene.

I Renåfjellet er det mange aktivitetsmuligheter uansett årstid. Her finnes en familievennlig alpinbakke med egen barneskiheis, men også nedfarter med utfordrende hopp og rails. Området byr på oppkjørte langrennsløyper i så å si urørt natur og det er muligheter for isfiske. På sommeren kan du bade i badedammen på toppen av alpinanlegget, på 850 moh., sykle på de mange turstiene og skogsbilveiene, jakte og fiske, og gå flotte fjell- og toppturer. Området er tilrettelagt med grillplasser og varmestue, benker, skiutleie, kafeteria, pub og afterski. På Åkrestrømmen finnes det butikker. Renåfjellet har velforening.

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for stort innrykk av store og små.

Adkomst

Fra Oslo og Hamar kjører du mot Elverum og RV3. På Koppang tar du av og følger skilt mot Rendalen og Åkrestrømmen.

Det legges tilrette for parkering på tomten.

Bjørnelabben 44 Renåfjellet, 2485 RENDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal