Romslig Midthø prosjektert på ei nydelig utsiktstomt i Renåfjellet.

Gaupeblikket 10 Renåfjellet, 2485 RENDALEN

Pris

kr 3 150 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 150 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Last ned

Leveranseoversikt

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomten ligger på toppen av Renåfjellet i Rendalen kommune. Tomten er merket med et rødt kryss på kartet over Renåfjellet. Her er det panorama utsikt mot Rondane! Området er åpent og solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn og spredte furutrær. Renåfjellet ligger ca. 2 timer fra Hamar og ca. 3 timer fra Oslo med bil på fine veier og har helårs vei frem til tomtene.

I Renåfjellet er det mange aktivitetsmuligheter sommer som vinter. Her finnes en familievennlig alpinbakke med egen barneskiheis, men også nedfarter med utfordrende hopp og rails. Området byr på oppkjørte langrennsløyper i så godt som urørt natur og har muligheter for isfiske. På sommeren kan du blant annet bade i badedammen på toppen av alpinanlegget på 850 moh., sykle på de mange turstiene og skogsbilveiene, jakte og fiske, og gå flotte fjell- og toppturer. Området er tilrettelagt med grillplasser og varmestue, benker, skiutleie, kafeteria, pub og afterski. På Åkrestrømmen finnes det butikker. Renåfjellet har egen velforening.

Beskrivelse av boligen

Med tre soverom og meget romslig stue/kjøkken løsning er Midthø den koselige fjellhytta som familien ønsker å tilbringe tid på. Tenk deg følelsen av å sitte i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten.

De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.
Med et bruksareal på 78 kvadratmeter (+ 11 kvm hemsareal) er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta.
Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 35 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør fra kjøkkenet tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær.
Midthø har også en praktisk sportsbod og et romslig inngangsparti. Ønsker du ekstra lagringsplass så finnes det en lite bod inne.

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert graving- og betongarbeider og selveiertomt. Grunnarbeid er estimert til 100 000,-.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Adkomst

Fra Oslo og Hamar kjører du RV3 mot Elverum og videre til Koppang. Her følger du skilte mot Rendalen og Åkrestrømmen. Skiltet mot Renåfjellet, og kjør opp mot toppen av hyttefeltet.

Det legges tilrette for parkering på tomten.

Visning

For visning av tomt eller visningshytter i området, ta kontakt med Henrik Moen på telefon 90 27 37 92. Det er mulig å se på tomtene selv, og ønskes det visning av ulike hyttemodeller så avtales det separat.

Gaupeblikket 10 Renåfjellet, 2485 RENDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal