Moderne familiehytte plassert i øvre delen av Renåfjellet. - Prosjektert råbygg.

Renåfjellveien 440 Renåfjellet, 2485 RENDALEN

Pris

kr 1 900 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 900 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 89 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Renåfjellet i Rendalen, nærmere bestemt i Renåfjellveien 440 (GID 10/479). Skiløyper og turstier går rett utenfor hytteveggen så dette er et perfekt område for de som liker å være ute både sommer og vinter.

Området er åpent og solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn og spredte furutrær. Renåfjellet ligger ca. 2 timer fra Hamar og ca. 3 timer fra Oslo med bil og det er helårsvei helt frem til tomtene.

Beskrivelse av boligen

I Lynghø tar vi naturen med inn i hytta.

Gled deg til å samle familie og venner rundt spisestuebordet. Her kan dere sitte og kikke på landskapet utenfor gjennom store vindusflater som strekker seg nesten helt opp til den skrå og åpne himlingen.

Dette er en attraktiv familiehytte med sengeplasser til åtte fordelt på tre gode soverom. Det lyse kjøkken- og stueområdet er selve hjerte i hytta med peisovnen som et naturlig midtpunkt. Lynghø har også en smart og romslig sportsbod med inngang fra både ute og inne. Det sikrer deg en enkel lagring og rask tilgang til ski, sykler og annet utstyr.

Dette er et prosjekt for den som ønsker å gjøre en del egeninnsats da det er et Råbygg som tilbys. Alt det innvendige arbeidet regnes som egeninnsats og kan justeres etter eget ønske.

Adkomst

Fra Oslo og Hamar kjører du RV3 mot Elverum og videre til Koppang. Her følger du skilte mot Rendalen og Åkrestrømmen. Skiltet mot Renåfjellet, og kjør opp mot toppen av hyttefeltet.

Det legges tilrette for parkering på tomten.

Visning

For visning av tomt eller visningshytter i området, ta kontakt med Henrik Moen på telefon 90 27 37 92. Det er mulig å se på tomtene selv, og ønskes det visning av ulike hyttemodeller så avtales det separat.

Renåfjellveien 440 Renåfjellet, 2485 RENDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal