Romslige SLETTHØ - fantastisk hytte på 139 m² plassert fint fint i Familiefjellet - Hummelfjell.

Røsslyngveien, 2550 OS I ØSTERDALEN

Pris

kr 3 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 450 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 126 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Last ned

Leveranseoversikt

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Tomten ligger i familievennlige Hummelfjell, plassert i den "gamle" delen av feltet. Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytten plassert midt i smørøyet i forhold til aktiviteter. Er det langrennski eller alpint, så er det rett ut døra til 100 % snøsikkre løyper. Løypenettet er av de aller beste i distriktet, og flere betjente hytter og serveringsteder er lett tilgjengenlige.

Er det jakt og fiske som står øverst på listen så kan elva Vangrøfta – Skrukka som en av norges beste ørretelver friste og kanskje reinsjakt i Forollhogna er noe, da er Hummelfjell en super base for dette.
Om det er kulturelle aktiviter som frister så ligger kulturarven Røros lett tilgjengelig, 15 min med bil, buss eller tog. Her finner du alt du kan ønske deg; konserter, teater, kino, kunstutstillinger, gruvemuseum, trivelige kafeèr, og ikke minst Rørosmartnan og Femundsløpet.
Den viktigste grunnen for å velge Hummelfjell ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Beskrivelse av boligen

Med hele fire soverom og en meget romslig oppstuggu, er Sletthø mange familiers drømmehytte.

Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.

Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappa.

Røsslyngveien, 2550 OS I ØSTERDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal