Kvarstad fra Boligpartner på ei sentral tomt med fantastisk utsikt. - Innholdsrik

RørOs Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Pris

kr 2 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 450 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Tomten ligger i familievennlige RørOs Fjellby Hummelfjell, sentralt plassert i det nye feltet på en "hylle" i terrenget. Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytta plassert midt i smørøyet i forhold til aktiviteter. Er det langrennski eller alpint, så er det rett ut døra til 100 % snøsikkre løyper. Løypenettet er av de aller beste i distriktet, og flere betjente hytter og serveringsteder er lett tilgjegenlige.

Er det jakt og fiske som står øverst på lisen så kan elva Vangrøfta – Skrukka som en av norges beste ørretelver friste og kanskje reinsjakt i Forollhogna er noe, da er Hummelfjell en super base for dette.
Om det er kulturelle aktiviter som frister så ligger kulturarven Røros lett tilgjengelig, 15 minutter unna med bil, buss eller tog. Her finner du alt du kan ønske deg; konserter, teater, kino, kunstutstillinger, gruvemuseum, trivelige kafeèr og ikke minst Rørosmartnan og Femundsløpet.
Den viktigste grunnen for å velge Hummelfjell ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer; trygt og godt.

Beskrivelse av boligen

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet de effektive Birkenhyttene. Dette er arealeffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv.

Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen - sommer som vinter. Birkenhyttene er prisgunstige og bygges i en stilfull innpakning, med samme høye kvalitet og solide håndverk som alle våre andre hus og hytter.

Hytta har et totalt bruksareal på 65 m². På grunnplanet finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og trivelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen på hele 19 m² gulvareal. Her oppe finner du en fin hemsstue samt et soverom med plass for flere senger. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta.

Å slippe naturen inn i hytta er kanskje Kvarstad`s største fordel. Hytta har store vinduer som både slipper mye lys inn og og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Dette må oppleves og du har muligheten til å se flere varianter av denne hytta som vi allerede har bygd i Hummelfjell.

Arealbeskrivelse

BRA på hovedplan er 65 m². I tillegg kommer hemsarealet på 19 m². Totalt gulvareal er 84 m².

RørOs Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal