Kvarstad fra Boligpartner på ei sentral tomt med fantastisk utsikt. - Innholdsrik

RørOs Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Pris

kr 2 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 450 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Tomten ligger i familievennlige RørOs Fjellby Hummelfjell, sentralt plassert i det nye feltet på en "hylle" i terrenget. Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytta plassert midt i smørøyet i forhold til aktiviteter. Er det langrennski eller alpint, så er det rett ut døra til 100 % snøsikkre løyper. Løypenettet er av de aller beste i distriktet, og flere betjente hytter og serveringsteder er lett tilgjegenlige.

Er det jakt og fiske som står øverst på lisen så kan elva Vangrøfta – Skrukka som en av norges beste ørretelver friste og kanskje reinsjakt i Forollhogna er noe, da er Hummelfjell en super base for dette.
Om det er kulturelle aktiviter som frister så ligger kulturarven Røros lett tilgjengelig, 15 minutter unna med bil, buss eller tog. Her finner du alt du kan ønske deg; konserter, teater, kino, kunstutstillinger, gruvemuseum, trivelige kafeèr og ikke minst Rørosmartnan og Femundsløpet.
Den viktigste grunnen for å velge Hummelfjell ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer; trygt og godt.

Beskrivelse av boligen

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet de effektive Birkenhyttene. Dette er arealeffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv.

Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen - sommer som vinter. Birkenhyttene er prisgunstige og bygges i en stilfull innpakning, med samme høye kvalitet og solide håndverk som alle våre andre hus og hytter.

Hytta har et totalt bruksareal på 65 m². På grunnplanet finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og trivelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen på hele 19 m² gulvareal. Her oppe finner du en fin hemsstue samt et soverom med plass for flere senger. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta.

Å slippe naturen inn i hytta er kanskje Kvarstad`s største fordel. Hytta har store vinduer som både slipper mye lys inn og og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Dette må oppleves og du har muligheten til å se flere varianter av denne hytta som vi allerede har bygd i Hummelfjell.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Birken-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Kostemalt panelplate, 5 bord skygge på vegger i tørre rom. Hvite baderomsplater med flismønster, type Fortissimo 3091 på vegger bad. Hvitmalte MDF panelbord i tak. Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust i tørre rom
Entregulv 3kvm; Zeus Grafito 30 x 60
Baderomsgulv; Kinetic grey flis, 20 x 20.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte, glatte, hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Sambatrapp leveres i lakkert furu.

Bad:
På baderom leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredingspakke på 60 000,- er inkludert i leveransen (fra våre standardleverandører). Norema og Sigdal er våre standardleverandører av kjøkkeninnredning. Montering er inkludert.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Dovre Sonata med glassplate under og svartlakkert stålpipe. Standard med panelovner, kan oppgraders til varmekabler i gulv.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå
ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineraull og det monteres diffusjonssperre.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige
spikerhoder forblir ubehandlet. Omramming og detaljer leveres med grunning. Taket tekkes med dobbelkrummet takstein.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt 403a (GID 114/449) i Hummelfjell. Tomten er på over 900 m² og ligger 712 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes.
Tomtepris, opparbeidelse av tomt og grunnmur er medregnet i oppgitt salgspris. Det tas forbehold om tillegg for sprenging og at det er massebalanse på tomten.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BF-Bygg Alvdal AS/ BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger. Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale om tomtevisning.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om at byggetillatelse vil bli gitt iht. til materialvalg og gjeldene reguleringsplan.

Arealbeskrivelse

BRA på hovedplan er 65 m². I tillegg kommer hemsarealet på 19 m². Totalt gulvareal er 84 m².

RørOs Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal