Familiehytte med hems på Hummelfjell. 3 soverom, stor stue/kjøkken, tv-stue og stort hemsareal.

Røros Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Pris

kr 2 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 950 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomten ligger i familievennlige RørOs Fjellby Hummelfjell, sentralt plassert i det nye feltet på en "hylle" i terrenget. Som en aktivitetsbase for familien ligger den midt i smørøyet i forhold til aktiviteter. Er det langrennsski eller alpint, så er det rett ut døra til 100 % snøsikkre løyper. Løypenettet er av de aller beste i distriktet, og flere betjente hytter og serveringsteder er lett tilgjegenlige.

Er det jakt og fiske som står øverst på ønskelista så kan elva Vangrøfta – Skrukka som en av norges beste ørretelver friste og kanskje reinsjakt i Forollhogna er noe, da er Hummelfjell en super base for dette.
Om det er kulturelle aktiviter som frister så ligger kulturarven Røros lett tilgjengelig, 15 min med bil, buss eller tog. Her finner du alt du kan ønske deg; konserter, teater, kino, kunstutstillinger, gruvemuseum, trivelige kafeèr og ikke minst Rørosmartnan og Femundsløpet.
Den viktigste grunnen for å velge Hummelfjell ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Beskrivelse av boligen

Røros Fjellby og Boligpartner er stolt av å kunne presentere Bukkespranget. - en innflyttingsklar og flott hytte med solrik tomt og vakker utsikt mot Forolhogna og Røros.

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold.

Stor takhøyde og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i hytta.
Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning.
Fra kjøkken-stueområdet er det også en direkte utgang til en delvis overbygd uteplass. Helt perfekt!
Bukkespranget har et bruksareal på hele 91 kvadratmeter og passer godt til både små familier og sammenkomster med mange gjester. Hytta rommer tre soverom, stort bad, vaskerom/bod og en romslig inngangshall.
I tillegg har Bukkespranget en meget praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til denne.

Røros Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal