Moderne familiehytte plassert i Jakobsåsen ved Røros. - Prosjektert råbygg.

Jakobsåsen hyttegrend, tomt 5, 2552 DALSBYGDA

Pris

kr 1 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 750 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 72 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Last ned

Jakobsasen Hyttegrend 210X282 Prospekt

Eksterne lenker

Ny tittel Ny tittel Ny tittel

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Jakobsåsen i Os kommune, 15 min unna Røros sentrum. Tomta er markert med et rødt kryss på tomtekartet. Skiløyper og turstier går rett utenfor hytteveggen så dette er et perfekt område for de som liker å være ute både sommer og vinter.

Området er åpent, meget solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn. Jakobsåsen ligger ca. 2,5 timer fra sentrum av Trondheim og ca. 3,5 timer fra Hamar med bil. Det er helårsvei helt frem til hytta.

I Jakobsåsen er det mange aktivitetsmuligheter uansett årstid. Her finnes en familievennlig alpinbakke 10 minutter unna med egen barneskiheis, men også nedfarter med utfordrende hopp og rails. Rett utenfor døra finnes milevis med oppkjørte skiløyper. På sommeren kan du kan sykle på de mange turstiene og skogsbilveiene, jakte og fiske og gå på flotte fjell- og toppturer. Fra hyttedøra kan du gå i urørt natur direkte inn i Forollhogna nasjonalpark eller noen av norges fineste seterdaler.

Beskrivelse av boligen

Gråhø med og uten hems har identisk eksteriør og planløsning i 1. etasje. Varianten med hems kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua
blir raskt barnas favorittsted i hytta.

Som sin søstermodell Gråhø har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

Adkomst

Fra Trondheim når man Jakobsåsen på ca. 2 timer og 30 minutter med bil, og tilbakelegger ca. 175 kilometer på turen. Kommer du fra Oslo tar turen ca. 4 timer og 30 minutter. Man kan også nå Jakobsåsen med buss, tog og fly.

Jakobsåsen hyttegrend, tomt 5, 2552 DALSBYGDA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal