Ny flott familehytte inkl tomt og båtplass ved Storsjøen i Nord-Odal

Odølingen hyttegrend, 2134 AUSTVATN

Pris

kr 3 196 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 196 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 77 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Bilvei frem, Båtplass, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta ligger ved Odølingen hyttegrend som er regulert for 50 hytter på østsiden av Storsjøen 1,5 time fra Oslo, 1 time fra Hamar, 30 min fra Kongsvinger, 30 min fra Eidsvoll, 1 time fra Charlottenberg/Sverige. Området ligger på Østsiden av Storsjøen med fantastisk utsikt utover sjøen. Det er skiløyper og fine sommerstier i området. Gode fiske muligheter, det følger med egen båtplass rett nedenfor tomta. Det er fri båt og motorstørrelse på Storsjøen. Se www.odolingen.no for mer info om området. Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, bade, sykle eller fiske. Det er egen sandstrand på hyttefeltet. På vinteren blir det brøytet skøytebane på isen.

Beskrivelse av boligen

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Hytta har et totalt gulvareal på hele 121 m2.

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Storåsen) inkl tomt nr 8. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader (kr 600 000,-), tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon, samt alle antatte byggekostnader.

Vi har tilgang på flere tomter på Odølingen, så det er mulig å velge en annen tomt eller en annen hyttemodell.

Hytta leveres i standard utførelse. Endringer og tilvalg etter eget ønske er mulig. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendige eller innvendige endringer tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker.
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Odølingen hyttegrend, 2134 AUSTVATN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar