Ny flott familehytte inkl tomt og båtplass ved Storsjøen i Nord-Odal

Odølingen hyttegrend, 2134 AUSTVATN

Pris

kr 3 196 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 196 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 77 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Bilvei frem, Båtplass, Innlagt strøm, Innlagt vann

Ferdigstillelse

Oppstart ved salg

Beliggenhet

Hytta ligger ved Odølingen hyttegrend som er regulert for 50 hytter på østsiden av Storsjøen 1,5 time fra Oslo, 1 time fra Hamar, 30 min fra Kongsvinger, 30 min fra Eidsvoll, 1 time fra Charlottenberg/Sverige. Området ligger på Østsiden av Storsjøen med fantastisk utsikt utover sjøen. Det er skiløyper og fine sommerstier i området. Gode fiske muligheter, det følger med egen båtplass rett nedenfor tomta. Det er fri båt og motorstørrelse på Storsjøen. Se www.odolingen.no for mer info om området. Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, bade, sykle eller fiske. Det er egen sandstrand på hyttefeltet. På vinteren blir det brøytet skøytebane på isen.

Beskrivelse av boligen

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Hytta har et totalt gulvareal på hele 121 m2.

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Storåsen) inkl tomt nr 8. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader (kr 600 000,-), tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon, samt alle antatte byggekostnader.

Vi har tilgang på flere tomter på Odølingen, så det er mulig å velge en annen tomt eller en annen hyttemodell.

Hytta leveres i standard utførelse. Endringer og tilvalg etter eget ønske er mulig. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendige eller innvendige endringer tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker.
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 600 000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 456 000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres hvite MDF panelbord. Ubehandlet eller beiset furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og Vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge. Som standard leveres hvite MDF plater på vegg og hvite MDF panelbord i himling. Ubehandelet eller ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Taktekking:
Betongtakstein leveres som standard. Pappshingel, tretak og torvtak kan leveres som tilvalg.

Trapper:
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu. Som tilvalg kan sambatrapp leveres hvitmalt/beiset.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.09.2018, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Odølingen hyttegrend, 2134 AUSTVATN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar