KAMPANJE* - Prosjektert hytte - Skogblikk på Felt P Budor

Målivegen, 2340 LØTEN

Pris

kr 2 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 83 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beliggenhet

Budor er et fantastisk område både sommer og vinter. Her venter naturopplevelsene på deg. Du velger selv om du vil benytte det enorme merkede turstinettet, oppdage hedmarksvidda utenom stiene, jakte, fiske, sykle. Besøke Målia, Koiedalen, Korpereiret eller tårnet på Gittvola.
Vinterstid er Budor et eldorado for alle som er glad i langrenn, med 300 km oppkjørte løyper i et snø sikkert og lettgått terreng. Budor har også et alpinanlegg som gir mulighet til mye morro på alpinski, snowboard eller kjelke.
Viktigst av alt er at Budor er perfekt til å finne roen. Koble av fra hverdags maset, nyte dagene med de du er glad i. Stirre tomt ut i den nydelige naturen. Endelig få lest den gode boka. Rett og slett, -nyte roen.
Se også www.budor.no

Beskrivelse av boligen

*Ikke gå glipp av vår kampanje.
Vi gir deg gratis appstyrt varmeanlegg.
Vi i BoligPartner ønsker at du skal få en fremtidsrettet hytte med gode løsninger og maksimal hyttekos.
Kjøper du hytte hos oss får du med varmekabler i gang, stue, kjøkken og bad. Panelovner på soverom, samt sentralenheten - uten tillegg i prisen!

* Kampanjetilbudet får du hos salgskontorene på Hamar og Elverum og gjelder fra 15.11.2019 frem til 15.12.2019. Dette kan ikke benyttes med andre tilbud.

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om kampanjetilbudet vårt!

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Skogblikk) inkl festetomt (Tomt 18 - kr 300 000,-). Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunnledninger og tett tank til avløp (6 m3). Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon.

På disse tomtene er det strøm, men ikke innlagt vann. Det er 2 vannposter på hyttefeltet, og lov til å ha tank med 100 liter vann inne i hytta. Avløp er til tett tank.

Vi har flere tomter og hyttemodeller du kan velge blant.

Skogblikk er en koselig og tradisjonell hytte, med store vinduer som gir lyse og koselige oppholdsrom.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på 35 kvadratmeter. Hytta har tre soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,7
Tilleggsareal utvendig: 3,8
Totalt bruksareal: 83
Bebygd areal (BYA): 94


Utdrag av leveransebeskrivelse:

-Gulv på stue/kjøkken og soverom leveres i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett.
-Norema/Sigdal kjøkken (hvitevarer som tilvalg).
-Bad leveres med 20*20 rak shadow gulv og sokkelflis i 3 valgfrie farger og varmekabler, baderomsplater på veggene (flis som tilvalg).
-Deler av gang leveres med 30*60 FK pro trav antrasit gulvflis med varmekabler.
-Innvendige vegger leveres i liggende 14*145 skygge skrå ubehandlet furupanel
-Himling leveres i 14*120 Faspanel - ubehandlet
-Gulv, tak og hjørnelister leveres hvitmalt
-Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket farge.

Innvendig kan vi levere vegg, tak panel og listverk ferdig beiset mot et pristillegg.

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Adkomst

Med 1,5 time kjøretid fra Oslo og 1 time fra Gardermoen, med ny E& og raskere kjørevei er hyttedrømmen kommet nærmere. Kjør Budorveien i fra Brenneriroa, følg denne til Budor sentrum og forbi Budor gjestegård og følg veien inn på Øysætervegen og ta Målivegen opp til venstre Felt P ligger da på venstre hånd.

Regulering

Detaljregulering for Budor Nord - felt P

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2019, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Målivegen, 2340 LØTEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar