NY - moderne enebolig med alt på ett plan! Fin beliggenhet på Ådalsbruk.

Klevbakken 10, 2345 ÅDALSBRUK

Pris

kr 2 999 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 999 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 87 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Tomtene ligger ved Klevfoss og Klevbakken med spredt boligbebyggelse. Tomtene har normalt gode solforhold, og med nær tilknytning til naturskjønne omgivelser er det fine turområder i nærmiljøet både sommer som vinter.

Beskrivelse av boligen

Lettstelt og tilgjengelig med hagen like utenfor. Lugo er et smart vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen. Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Visjon 1 .

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I moderne-serien leveres det ubehandlet gips på vegger i alle tørre rom. Ubehandlet gips i alle himlinger. Fortissimo baderomsplater på vegg bad, samt Legato baderomsplater på vegg tekn.bod/vask.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår Haro Tritty 100 TC 1-stavs highland oak laminat på gulv i tørre rom. Flis på gulv i vindfang og flis på gulv med sokkelflis på bad.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I moderne-serien leveres gulvlist og gerikt glatt utførelse . Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.-

Bad:
På bad leveres Fortissimo våtromsplater på vegg. Design F01, 05, 22, 23 eller 24. På gulv leverer vi fliser m/sokkelflis. Flisene er BoligPartner Hamar sin standard. Tilvalg kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.
I dette huset leverer vi vegghengt toalett på bad.

Bod :
I moderne-serien leveres bod med hvit, slett baderomspanel type Legato. Gulv leveres med våtromsbelegg. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for varmtvannsbereder og ventilasjons anlegg. Utvendig sportsbod leveres uten noen overflater.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I denne leveransen inngår det vannbåren varme i hele 1.etg (ikke sportsbod) inkl. NIBE dobbelmantlet bereder ihht kampanje "Frøsin`". Forutsetter signering av avtale innen 15.12.18. I stuen leveres det med en stilren peisovn type Curve 100 inkl sort stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Dette avklares med selger.

Adkomst

Tomtene ligger like etter rundkjøringen på Ådalsbruk i retning Klevfoss.

Regulering

Reguleringsplan foreligger, ta kontakt med selger

Oppvarming

Vannbåren varme og peisovn type Curve 100 inkl sort stålpipe.

Parkeringsforhold

Krav om 2 biloppstillingsplasser per tomt

Ferdigattest

Etter avtale

Klevbakken 10, 2345 ÅDALSBRUK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar