Ådalsbruk - NY flott enebolig til salgs!

Klevbakken 10, 2345 ÅDALSBRUK

Pris

kr 3 756 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 756 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 150 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 1

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk

Beliggenhet

Tomtene ligger ved Klevfoss og Klevbakken med spredt boligbebyggelse. Tomtene har normalt gode solforhold, og med nær tilknytning til naturskjønne omgivelser er det fine turområder i nærmiljøet både sommer som vinter.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli – et sjarmerende hus i nostalgisk stil med et bruksareal på 154 kvadratmeter. Med fire soverom og bad i hver etasje er Bjørkli et smart valg for de med flere barn eller med behov for gjesterom.

Hovedplanet rommer hall med garderobeløsning, innvendig bod, bad/vaskerom, et soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Den åpne løsningen er L-formet, slik at man enkelt kan bygge en separat romløsning med adskilt kjøkken og stue.

Andre etasje rommer tre soverom, hvorav hovedsoverommet er tilknyttet walk-in closet og bad. I tillegg har etasjen en gang og innvendig bod.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte plater med hjørnelister på veggene i alle tørre rom. Fortissimo baderomsplater på vegg begge bad.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår Haro Tritty 100 TC 1-stavs highland oak laminat på gulv i tørre rom. Flis på gulv i hall/gang, bod under trapp og flis på gulv med sokkelflis på begge bad.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn. Denne trappen leveres med hvite tette opptrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.-

Bad:
På bad leveres Fortissimo våtromsplater på vegg. Design F01, 05, 22, 23 eller 24. På gulv leverer vi fliser m/sokkelflis. Flisene er BoligPartner Hamar sin standard. Tilvalg kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.
På denne modellen leverer vi vegghengt toalett på begge bad.

Bod :
I Nostalgi-serien leveres bod med ferdig malte plater på vegg og på gulv leveres belegg. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for varmtvannsbereder og ventilasjons anlegg. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I denne leveransen inngår det vannbåren varme i hele 1.etg og bad 2.etg inkl. NIBE dobbelmantlet bereder. I stuen leveres det med en stilren peisovn type Curve 100 inkl sort stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Dette avklares med selger. Ta kontakt med Even Nesset for en hyggelig og uformell boligprat.

Adkomst

Tomtene ligger like etter rundkjøringen på Ådalsbruk i retning Klevfoss.

Regulering

Reguleringsplan foreligger, ta kontakt med selger

Beskrivelse (type bolig)

Oppvarming

Vannbåren varme og peisovn type Curve 100

Parkeringsforhold

Krav om 2 biloppstillingsplasser per tomt

Ferdigattest

Etter avtale

Overtakelse

Etter avtale med selger

Betalingsbetingelser

Kontakt selger

Klevbakken 10, 2345 ÅDALSBRUK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar