KONGSVINGER - Langeland - NY moderne enebolig med mulighet for 2 hybler

Langelandsfaret 57, 2214 KONGSVINGER

Pris

kr 4 320 800,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 320 800,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 160 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Kongsvinger
2212 Kongsvinger
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Tomten er under fradeling. Byggesøknad sendes inn etter at kontrakt på tomt og hus er undertegnet.

Beliggenhet

Eiendommen i Langelandsfaret ligger høyt og fritt, sør/vest vendt. Meget fin utsikt mot Langeland og Marikollen. Kort veg til Langeland barneskole. Her finnes det SFO og barnehager rett i nærheten.

Beskrivelse av boligen

Hils på Marsala – et fleksibelt og moderne hus med alt hva en familie ønsker seg. Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbyggde uteplasser. Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her har du hovedatkomst til huset på 1. etasje.

Annonserte bolig er tiltenkt stor grad av egeninnsats. Hvis det er ønskelig at BoligPartner leverer dere en komplett ferdig bolig så avtaler vi ett møte med en gjennomgang av muligheter og priser på mulige løsninger.

InnholdStandard

OVERFLATER
I oppholdsrom leveres ubehandlet gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad leveres klart til membran og fliser. Gulv i hovedplan gjøres klart til laminat, parkett eller fliser.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om hva vil kan levere og til hvilken pris.

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad leveres klart til baderomsinnredninger, dusjvegger, badekar, vegghengte toaletter. Det leveres opplegg til vaskemaskin og avløp på ett bad.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Tomten leveres klart til grunn/terrengarbeider og betongarbeider. Ta kontakt med boligkonsulent for mer info.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig med mulighet for 2 hybler for utleie. Selveid tomt.

Kort om eiendommen

Meget fin eiendom under fradeling i Langelandsfaret 57. Eiendommen vil bli på ca 650 m2. Ta kontrakt med boligkonsulent for utfyllende opplysninger.

Parkering

På egen tomt

Adgang til utleie

Ja

Forbehold

Forbehold om at det gis deletillatelse og byggetillatelse på valgte hus. Andre hus fra BoligPartner kan også velges.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Langelandsfaret 57, 2214 KONGSVINGER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger