KONGSVINGER – Langeland/Skriverskogen - NY enebolig med garasje, sentralt/nær skole/butikker. KAMPANJE til 24.12.2019.

Skrivervegen 31, 2214 KONGSVINGER

Pris

kr 6 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 214 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Kongsvinger
2212 Kongsvinger
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter avtale.

Fremdrift

Eiendommen er under fradeling. Ved godkjent fradeling av tomt og godkjent byggemelding av huset så igangsettes byggingen. Ta kontakt for mer info.

Beliggenhet

Skrivervegen ligger med kort avstand til Kongsvinger sentrum , Langeland barneskole, Kongsvinger ungdomskole (KUSK) og butikker. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående, Sentrum videregående og Høyskolen for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca 1 kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Beskrivelse av boligen

Dette selges som prosjekt så her trenger du ikke byggelånsfinansiering. Du betaler 10% av salgssum ved oppstart av gravearbeider og resterende 90% ved innflytting i nytt hus.
Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje kan inneholde ett soverom hvis ønskelig, bad og vaskerom, stor stue med dobbeltdør ut til platting og et romslig og adskilt kjøkken. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets. KAMPANJE med vannbåren varme frem til 24.12.2019! Boligen leveres med vannbåren varme i alle gulv på hovedplan og i badet 2. etg. Dette styres av trådløse romtermostater. Det leveres i tillegg en 300 l varmtvannsbereder for varmt tappevann. Ta kontakt med Boligkonsulent for en detaljert gjennomgang.

Innhold

Hovedplan 1. etasje:
Hall/trapp 18,3 kvadratmeter (m2)
Bad 5,0 kvadratmeter (m2)
Bod/vask 7,0 kvadratmeter (m2)
Stue 56,9 kvadratmeter (m2)
Kjøkken 16,5 kvadratmeter (m2)

2. etasje:
Gang 15,1 kvadratmeter (m2)
Stue 10,2 kvadratmeter (m2)
Bad 7,6 kvadratmeter (m2)
Sov 1 11,9 kvadratmeter (m2)
Sov 2 11,5 kvadratmeter (m2)
Sov 3 12,1 kvadratmeter (m2)
Sov 4 12,8 kvadratmeter (m2)
Bod 2,7 kvadratmeter (m2)
Bod 2,8 kvadratmeter (m2)
Bod 2,4 kvadratmeter (m2)

Standard

KAMPANJE! Frem til 24.12.2019 leverer vi boligen med vannbåren varme i alle gulv på hovedplan og til badet 2. etg. Dette styres med trådløse romtermostater.

OVERFLATER
På gulv i oppholdsrom leveres 1-stavs 'Storhaug' eikeparkett. I hall og begge bad leveres fliser. Vaskerom leveres med våtromsbelegg. Det leveres hvitmalt gips i alle himlinger og vegger på hovedplan. 2. etg leveres ferdigmalte Huntonit veggplater som kan velges i mange farger og varianter. På begge bad leveres fliser på vegger. Vaskerom leveres baderomsplater.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett, belegg etc).

KJØKKEN
Sigdal eller Norema leverer kjøkkeninnredning til denne boligen til en verdi på kr 105 000,- inkl. montering og mva. - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Hovedbadet på 7,6 m2 leveres med 120 cm baderomsinnredninger med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad 5,0 m2 leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Vask 7,0 leveres med skyllekar i stål og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Det leveres 300 l varmtvannsbereder som plasseres som vist på planskisse. Eventuelle tilvalg avtales med Boligkonsulent.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres strøm og lys ut til garasje samt mulighet for eget uttak til el-hjemmelader for el-bil. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

PIPE/PEISOVN
Det leveres stålpipe og peisovn type Contura 510 klart til bruk. Den leveres fra Varmefag. Plasseres som anvist i stue på hovedplan.

FASADER
Boligen leveres med Ultimalt veggkledning. Det betyr at all utvendig kledning er malt flere strøk fra leverandør. Det betyr at boligen kun trenger ett strøk beis etter montering.
Trykkimpregnerte stolper og synlige dragere leveres ubehandlet fra leverandør. Fargevalg gjøres med Boligkonsulent.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnert bordgulv. Rekkverk leveres impregnert grønt fra leverandør.

TOMTEN
Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass. Uteområdet leveres med matjord som er maskinplanert. Skråninger leveres med matjord som er maskinplanert.
Er det ønske om ferdigplen, asfalt, beleggningsstein så kan vi være behjelpelige med innhenting av priser på det.

GARASJE/PARKERING
Det leveres dobbel garasje på 6 x 7 meter med bod, isolert port med motorstyring samt parkering på egen eiendom.

Beskrivelse (type bolig)

Eneboligen bygges med plate på mark over 2 etasjer.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. Denne boligen bygges etter TEK 17. BoligPartner Kongsvinger ble etablert august 2018 og har allerede solgt flere boliger som er under oppføring i Kongsvinger-området. Siden etableringen av BoligPartner i 1993 har vi realisert over 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Kort om eiendommen

Eiendommen er under fradeling og vil bli på ca 700 m2 som opparbeides med gruset innkjøring og parkeringsareal. Tomten opparbeides med matjord på plenarealer og i skråninger. Se egen skissert situasjonsplan.

Regulering

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan 6702 Langeland 2, Kongsvinger kommune.

Parkering

Det leveres dobbel garasje på 6 x 7 meter med bod, isolert port med motorstyring samt parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Boligen leveres med vannbårent system.

Forbehold

Det tas forbehold om godkjent byggemelding.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Skrivervegen 31, 2214 KONGSVINGER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger