Ny moderne enebolig i Bogeråsen - Kongsvinger - Vestvendt utsiktstomt! Nære marka!

Bogerlia 2, 2212 KONGSVINGER

Pris fra

kr 5 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Bruksareal (BRA) 192 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Kongsvinger
2212 Kongsvinger
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter avtale.

Fremdrift

Det tas forbehold om at kommunen godkjenner at tomten deles i 2 og at det gis byggegodkjennelse som situasjonskartet datert 14.02.2019 viser.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

INNVENDIGE OVERFLATER
På gulv i oppholdsrom leveres 1-stavs 'Storhaug' eikeparkett. I entre', bad og bad/vask leveres fliser. Det leveres hvitmalt gips på vegger og i tak. På bad og bad/vaskerom leveres fliser på vegger.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne boligen til en verdi på kr 105 000,- inkl mva - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Bad på 5,1 m2 leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad/vask på hele 7,7 m2 leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Her leveres det også med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Eventuelle tilvalg avtales med Boligkonsulent.

UTVENDIGE FASADER
Boligen leveres med Royal impregnert kledning utvendig. Det betyr at all utvendig kledning er tilnærmet vedlikeholdsfri. Se https://www.alvdalskurlag.no/alvdal-royal/
Trykkimpregnerte stolper og synlige dragere leveres ubehandlet fra leverandør. Disse kan/bør behandles med beis så snart klimaet tillater det.

BALKONGER OG TERRASSER
Platting/balkong leveres med impregnerte grønne terrassebord. Rekkverk leveres i rustfritt stål iht. tegninger.

UTEAREALER
Eiendommen vil være på ca 700 m2 som opparbeides med gruset innkjøring og parkeringsareal. Tomten opparbeides med maskinplanert matjord på plenareal og skråninger. Det er planlagt 2 like boliger ved siden av hverandre. Se egen skissert situasjonsplan. I tillegg så har eiendommen bruksrett til friarealer som blant annet lekeplasser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fantastisk til på toppen av Bogerlia. Den ligger vestvendt så sola skinner på eiendommen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til Bogerfløyta og Skihytte. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett utenfor døra. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur.
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Kongsvinger har flere barneskoler og ferdigstilte nylig Kongsvinger Ungdomskole. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca tre kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Innhold

Huset Aragona fra BoligPartner er en familievennlig og innholdsrik enebolig med et bruksareal på 173 kvadratmeter fordelt på to plan. Boligen er tilpasset skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksensonen med soverom, walk-in closet samt bad.

Boligen har gode uteplasser på begge plan. Med mye bodplass og integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.

Standard

Fantastisk mulighet Øverst i Bogerlia med vestvendt panoramautsikt mot Glomma! Gled deg til å bo i en moderne enebolig nære marka i 2 etasjer med fantastisk utsikt fra terrassen. Det leveres 1-stavs kvalitetsparkett på gulv i alle oppholdsrom/soverom. Fliser i entre'. Begge bad leveres med fliser på vegger og gulv. Vegger og himlinger leveres sparklet og malt gips for en glatt overflate. Utvendig panel/omramminger leveres Royal impregnert i brun farge og rustfritt stål rekkverk som gjør huset tilnærmet vedlikeholdsfritt.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Parkeringsforhold

Det opparbeides parkering på egen eiendom. Se skissert situasjonsplan.

Diverse

Er du en av dem som følger tett med på bruktmarkedet og som ofte er innom husvisninger uten å føle at du finner akkurat det hjemmet du er på jakt etter? Vi anbefaler deg å tenke nytt og heller investere pengene dine i et splitter ny bolig. Investeringskostnadene er kanskje noe høyere, men samtidig får du tilbake noe som er flunkende nytt og topp moderne. I tillegg er det mange flere fordeler med å bygge ny bolig - bare se her:
1.Ny bolig er ofte billigere enn brukt bolig på lang sikt. I løpet av fem år bruker du i snitt 115.000 kroner* til vedlikehold av en bruktbolig. Disse pengene kan du heller legge ekstra på budsjettet ditt og kjøpe en splitter ny bolig.
2.Du slipper oppussing og uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader
3.Du kan tilpasse huset etter dine ønsker og behov
4.Du får boligen til fastpris - unngår hektiske budrunder
5.Du får fem års reklamasjonsrett ved kjøp av ny bolig
6.Du får fremtidsrettede energiløsninger - som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming
7.Et toppmoderne ventilasjonsanlegg gjenvinner varmen og skaper et godt inneklima
8.Du slipper uventede økonomiske overraskelser etter overtakelsen
9.Våre boligkonsulenter hjelper deg med råd og veiledning - gir deg et tryggere boligkjøp.
10.Ved kjøp av bruktbolig må du betale 2,5 prosent i dokumentavgift av hele kjøpesummen, mens ved å bygge nytt betaler du kun samme prosentandel av tomteprisen
*Tall fra Prognosesenteret

Bogerlia 2, 2212 KONGSVINGER

Loading map...
Les mer om nabolaget