Tråstad - Halvpart av ny tomannsbolig i sentrum med platting, balkong og carport.

O.Shøyens veg, 2213 KONGSVINGER

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse iht. nærmere avtale.

Fremdrift

Fremdrift iht. nærmere avtale.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på Tråstad.
BoligPartner Kongsvinger planlegger nå bygging av en ny tomannsbolig på Tråstad/Kongsvinger. Breim er en moderne tomannsbolig med fire soverom over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning med blant annet carport rett ved inngangsdøren.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomten er i dag på 706 kvm
Boligene vil bli seksjonert og hver seksjon vil få sitt ideelle andel tomtearealet. Innkjøring og gårdsplass vil være fellesareal.

Adkomst

Fra Kongsvinger sentrum. Kjør opp Storgata. Sving inn til høyre inn i Tråstadvegen. Kjør frem til O.Schøyens veg. Tomten er skiltet ligger da på høyre side ved en garasje som skal rives.

Beskrivelse

Generelle forhold

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

O.Shøyens veg, 2213 KONGSVINGER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike