Tråstad - Ny halvpart tomannsbolig med carport! Kun en leilighet igjen! Bygging er i gang!

O.Shøyens veg, 2213 KONGSVINGER

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Prosjektbeskrivelse Breim I O Schoyens Veg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse iht. nærmere avtale.

Fremdrift

Fremdrift iht. nærmere avtale.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på Tråstad.
BoligPartner Kongsvinger bygger nå en ny tomannsbolig på Tråstad/Kongsvinger. Breim er en tomannsbolig fra 'Et godt hjem' serien med fire soverom over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning med blant annet carport rett ved inngangsdøren.

Beliggenhet

2-mannsboligen bygges på Tråstad som er ett stille og rolig sentrums-nært område på Kongsvinger. Boligen ligger kun 300 meter unna nye Kongsvinger Ungdomskole, Kongsvinger svømmehall, Epa senteret som inneholder Bowlinghall, matbutikk, sportsbutikk, frisører, legesenter etc.

Innhold

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Standard

Boligen leveres med Royal kledning utvendig i naturfarge i bruntoner. Royal kledning trenger behandling hvert 6-15 år i følge produsent. Innvendig leveres leilighetene med kjøkken fra Sigdal inkludert integrerte hvitevarer. Bad leveres med fliser på vegg og gulv, baderomsinnredning fra Linn bad, vegghengt toalett, rette dusjvegger. På gulv i oppholdsrom leveres Moskus 12 mm laminat fra Fargerike Sletvold og fliser i entre. På vegger og i himlinger leveres ferdigmalte huntonittplater. Det leveres pipe med peisovn klar til fyring. I gulvene med fliser leveres det varmekabler og i gulv på kjøkken/stue og wc leveres varmefolie. For yttligere info se prospekt og prosjektbeskrivelse.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomten er i dag på 706 kvm
Boligene vil bli seksjonert og hver seksjon vil få sitt ideelle andel tomtearealet. Innkjøring og gårdsplass vil være fellesareal.

Byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Oppvarming

Strøm og vedfyring.

Adkomst

Fra Kongsvinger sentrum. Kjør opp Storgata. Sving inn til høyre inn i Tråstadvegen. Kjør frem til O.Schøyens veg. Tomten er skiltet ligger da på høyre side ved en garasje som skal rives.

Parkering

På felles/egen eiendom.

O.Shøyens veg, 2213 KONGSVINGER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike