Ny funkis/moderne enebolig med panoramautsikt nære marka i Bogeråsen-Kongsvinger

Bogerlia 2, 2212 KONGSVINGER

Pris

kr 9 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 9 690 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 218 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Kjokken Perspektivtegning Fotorealistisk

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Eiendommen ligger fantastisk til på toppen av Bogerlia. Den ligger vestvendt så sola skinner på eiendommen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til Bogerfløyta og Skihytte. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett utenfor døra. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur.
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Kongsvinger har flere barneskoler og ferdigstilte nylig Kongsvinger Ungdomskole. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca tre kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Beskrivelse av boligen

Boligen Trient fra BoligPartner er en symmetrisk Quadra-bolig tilpasset skrå tomt. I 1. etasje er det store allrommet formet som et midtskip bestående av kjøkken, stue, spiseplass og utgang til en stor, delvis overbygget uteplass. Hovedsoverommet har tilhørende stort bad og walk-in closet. Trient har totalt tre soverom, eget kontor, tre bad og fire boder – hvorav den største er på hele 15 kvadratmeter. Den kan innredes etter eget ønske som for eksempel trimrom.

Standard

OVERFLATER
På gulv i oppholdsrom leveres 1-stavs 'Storhaug' eikeparkett. I entre, bad og bad/vask leveres fliser. Det leveres hvitmalt gips på vegger og i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listefritt. På bad og bad/vaskerom leveres fliser på vegger.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne boligen til en verdi på kr 150 900,- inkl mva - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Hovedbadet på 7,1 m2 leveres med 2 stk 120 cm baderomsinnredninger med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad/vask 4,5 m2 leveres med 90 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad/vask 7,2 leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Her leveres det også med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales med Boligkonsulent.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres strøm og lys ut til garasje samt eget uttak til el-bil samt hjemmelader. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Boligen leveres med Alvdal Royal kledning utvendig. Det betyr at all utvendig kledning er tilnærmet vedlikeholdsfri.
Trykkimpregnerte stolper og synlige dragere leveres ubehandlet fra leverandør. Disse behandles med beis før overlevering eller så snart klimaet tillater det.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med Royal-impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres med rustfritt stål og glass.

TOMTEN
Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass. Uteområdet leveres med ferdigplen. Skråninger leveres med tilsådd matjord.

Regulering

'Bogerlia 2'

Oppvarming

Boligen leveres med vannbåren varme i de fleste gulv. Det leveres Berg/jordvarmeanlegg som tilfører varmen. Dette anlegg vil også levere varmt tappevann til boligen. Dette systemet er en vesentlig bedre løsning enn varmepumpeløsning da dette systemet ikke svekkes da det eksempel er lave temperaturer ute. Denne boligen vil da få en meget lave driftskostnader med tanke på oppvarming og varmtvann.

Parkeringsforhold

Det leveres dobbel garasje med isolert port med motorstyring. Bod på siden i garasje. Godt med parkering på egen eiendom.

Hvitevarer/tilbehør

Kjøkken leveres med innredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Verdi kr 150 900,- inkl mva. Kunde kan tilpasse dette etter eget ønske.

Overtakelse

Etter avtale

Bogerlia 2, 2212 KONGSVINGER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike