Koselig hytte på Gåsbu ved starten av hedmarksvidda.

Bringebærstien 44, 2323 INGEBERG

Pris

kr 2 695 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 695 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Gåsbu hyttegrend er for deg som drømmer om det perfekte hytteliv for hele familien.
Tomtene ligger på Gåsbu hyttegrend 15 km fra Hamar, ved innfallsporten til Hedmarksvidda. 1,5 time fra Oslo, 1 time fra Trysil og Hafjell. Området ligger på ca 550-600 moh i Vangsåsen, som er et av de mest snøsikre områdene på Østlandet. Lett og fint turterreng, tilgang til 500km med oppkjørte løyper rett utenfor hyttedøra vinterstid som strekker seg helt til Budor og Sjusjøen. Det er omtrent like mange kilometer med sommerstier. Lysløyper på 12km og 3km starter like ved hyttefeltet. Gåsbu skiarena med konkurranseløyper både i klassisk og skøyting ligger like ved, her ble ski NM arrangert både i 2013 og 2018. Det er et lite alpin og hoppanlegg 6 km ifra hytteområdet. Det er flombelyst akebakke, samt en gruset natursti med gapahuker og grillplasser i nærområdet. Gode jakt og fiske muligheter. I nærheten er det nyoppusset godt støydempet jaktskytebane. Det er milevis med fine sykkelveier innover i fjellet, eller på asfalterte veier i Hamarregionen. Se www.visit-hedmark.no/hamarregionen/ for diverse fritidsaktiviteter og kulturtilbud i Hamar området. Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, sykle eller drive med jakt og fiske. Det er bare 15 minutter med bil til Hamar sentrum, som byr på et rikt shopping og kultur tilbud, samt flotte bademuligheter langs Mjøsa.

Beskrivelse av boligen

Skogblikk er en koselig og tradisjonell hytte, med store vinduer som gir lyse og koselige oppholdsrom.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på 35 kvadratmeter. Hytta har tre soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,7
Tilleggsareal utvendig: 3,8
Totalt bruksareal: 83
Bebygd areal (BYA): 94

Innhold

Skogblikk 83m2 BRA:
-2 boder
-Stor romslig gang
-3 Soverom
-Bad/vaskerom
-Åpen og luftig stue/kjøkken løsning med store vindusflater og mønt himling.

Standard

Utdrag av leveransebeskrivelse:
-Innvendig gulv på stue/kjøkken, soverom og deler av gang leveres i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett.
-Norema/Sigdal kjøkken (hvitevarer som tilvalg).
-Bad leveres med 20*20 rak shadow gulv og sokkelflis i 3 valgfrie farger og varmekabler, baderomsplater på veggene (flis som tilvalg).
-Deler av gang leveres med 30*60 FK pro trav antrasit gulvflis med varmekabler.
-Innvendige vegger leveres i stående 14*145 skygge skrå ubehandlet furupanel
-Himling leveres i 14*120 Faspanel - ubehandlet
-Gulv, tak og hjørnelister leveres hvitmalt
-Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket farge.

Innvendig kan vi levere vegg, tak panel og listverk ferdig beiset mot et tillegg.

Adkomst

Gåsbu hyttegrend ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum (ca. 15 minutter med bil) og ca. 1-1,5 times biltur fra Gardermoen og Oslo.
Adkomst til hyttefeltet er fra Gåsbuvegen (Fv. 103). Avkjøringen til Gåsbu hyttegrend er godt skiltet, feltet ligger på venstre side like før Gåsbu langrennsarena.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

Det settes av plass til parkering av 2 biler på tomten.

Oppvarming

Det leveres med varmekabler i flislagte gulv og panelovner på øvrige rom hvor alt kan styres via en app. Hyttene leveres også med Circle G peisovn og stålpipe.

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2019, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Bringebærstien 44, 2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar