Moderne bolig med stor terrasse og mulighet for 4 soverom eller egen TV stue.

Klukevegen , 2318 HAMAR

Pris fra

kr 4 840 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 149 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Ferdigstillelse

Hvis oppstart høst 2019, håper vi på ferdigstillelse sent 2020.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

KLUKESTIEN

På Klukestien bygger vi nå moderne eneboliger med solrike terrasser. BoligPartner er godt i gang med første byggetrinn på Klukestien. Her bygges det 10 nye boliger som skal ferdigstilles i slutten av 2019/starten på 2020. ALLE solgt!

Vi har nå lansert byggetrinn 2, som også består av 10 boliger, der 2 enheter er allerede solgt. Planlagt oppstart er høsten 2019.

Hus 9 og 10 ligger helt på enden av den nederste rekken og er noe mindre enn hus 5-8, med sine 3/4 soverom, loftstue, 3 boder, 2 bad, vaskerom og åpen stue/kjøkkenløsning. Boligene har et bruksareal på ca 115 kvm over 3 etasjer.

I tillegg leveres hver bolig med store terrasser, egen carport med inngang til sportsbod og store grønne fellesareal.

Beliggenheten er meget sentral med nærhet til både barnehage, skole, butikk og Hamar sentrum.


Beliggenhet

Tomten ligger skjermet til på jordet nedenfor Hagesenteret på Børstad / Vien. Meget attraktiv beliggenhet med kort vei til både butikk, skole, barnehage, friidrettsanlegg, skiløyper og ikke minst Hamar sentrum.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører fra Kloppen Trevare., Visjon 1. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Tak og vegger:
På alle tørre rom, leveres panelplater i typen Skygge kostmalt. Alle veggene er i hvit utførelse, bortsett fra peis vegg og TV vegg på Tv stue, som er i fargen Pepper. I tillegg har vi valgt kontrastvegger på hvert soverom i fargen Mist/Pepper. Badene leveres med baderomsplater i store, matte flisemønster. Type Fibo Trespo Design F01 2091 S hvit. På badene vil det i tillegg bli en kontrastvegg i Cracked Cement.

Gulv:
På alle gulv, bortsett fra i gang og på bad/vaskerom, vil det bli lagt 3 stavs parkett i lys eik. Type Eik Family Struktur, Lysehvit. Badet leveres med grå fliser i str 20X20, i gangen leveres gangflis i litt lysere grå i str 60x30.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Her leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til disse boligene. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal. Vi har valgt en minimalistisk kjøkkeninnredning i lys grå uten profilerte fronter og hvit benkeplate.
Kjøkkenet leveres med kombinert kjøleskap/frys, induksjonsplate, stekeovn og oppvaskmaskin .

Bad:
Badet leveres med servant inkludert to skuffer fra kvalitetsleverandør. Over servant blir det levert speil inkludert lys. Badet leveres også med dusjhjørne i rett utførelse.
Opplegg til vaskemaskin.

Teknisk installasjon:
Av tekniske installasjoner, inkluderer 200 liter bereder, sentralstøvsuger, sikringsskap, ventilasjonsagregat og fordelingsskap.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i gulv på bad og gang. Jøtul Curve 100 peisovn leveres i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Varmekabler i gulv der det leveres flis, peisovn i stue og varmeovner på soverom.

Parkering

Egen carport i huskroppen pluss felles gjesteparkering.

Kjøpsbetingelser

10% innbetaling ved kontraktinngåelse og det resterende ved overtagelse.

Klukevegen , 2318 HAMAR

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar